Budapesten meg lehet élni nettó 95 ezerből?
Egy közepes albérletben , szerényen "élvezve az életet"?
Megéri vidékről felmenni ennyiért?
Megélni meg lehet (persze csak 2-3 lakótárssal), de az élet élvezete kb. havi 1-2 üveg sörben/kólában fog kiteljesedni ilyet keret mellett.
Mondjuk az valóban szerény.
"Tegyük fel kiveszel egy lakást 30e forintért. Fizeted a rezsit 10e ft monduk. "
Egy olyan 15 évvel vagy lemaradva az árakkal BP-en :)
Ma 30e-ért még egy szobát sem kapsz, nem, hogy egy lakást.
A rezsi meg még egy szobánál sem jön ki 10K-ból, inkább 20-ból...
95e EGYEDÜL arra elég, hogy ne halj éhen.
Ha csak egy szobát bérelsz és főzöl magadra (és meg is tudod oldani kb. havi 25-30e-ből) akkor ESETLEG marad egy tizesed havonta arra, amire akarod a kötelezőkön felül.
Köszönöm a válaszokat!
4. hozzászóló : ahogy elnézegettem albérletet 40 ezerért eléggé ritkán kapni, inkább 50-60 ezernél kezdődnek a nem koszfészkek, habár biztos ki lehet fogni olcsóbban egy jót.
Mondjuk a lakhatás lenne 50 ezer, BKV 10 ezer, kaja 30 ezer és még haza is szeretnék 1-2 havonta jönni, ami még 10 ezer. Ruha, tisztálkodószerek, cipő, szórakozás, ezeket nem is vettem hozzá, szóval hajlok arra, hogy kevés az a 95 ezer forint.
Igazából így meg nagyon nincs értelme felmenni Budapestre "vegetálni", egyre jobban ezt érzem.
Ejha, megnézném én azt a 40nm-es budapesti lakást 30e alatt :DDDDDDD
Tán az Illatos úton vagy hasonló nagy presztízsű helyen van?
Bocsi 67, de ordít a stílusodról ("főutca" :DDDDDDDDDDDDDDDDD), hogy valami vidéki faluból írkálsz :)
De ha nem pesti vagy akkor miért szédíted a kérdezőt olyan baromsággal, hogy 30+10e-ért kaphat lakást pesten? Ez nincs így, maximum a legsötétebb cigánygettók közepén, ahol 3 naponta törnének be hozzá mindent ellopni.
Na de hogy ne csak offoljak: igen, kérdező, ha nincs reális esély a 95-s fizetés feltornázására a későbbiekben, akkor felesleges felköltöznöd. Ha van lehetőség feljebb lépni és ez csak ideiglenes munkakör lenne, akkor gyere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!