Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Spanyolországba szeretnék...

Spanyolországba szeretnék dolgozni. Megoldható?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg volt kint, vagy most is ott van esetleg szeretne kimenni spanyolba dolgozni?
2013. máj. 16. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
persze 20%-os a munkanélküliség de mAJD TE MEGMUTATOD xd
2013. máj. 16. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
28%-os munkanélküliség mellett szerinted mennyi az esély? Nekem a barátnőm angol tanít Madridban, de az keresett, illetve én is itt dolgozom, mint szoftverfejlesztő, angol, német, spanyol folyékony nyelvtudással. Csak így lehet elhelyezkedni. Sima átlag embernek nagyon nagyon nehéz. Én is csak azért kaptam meg az állást, mert tudtam 3 nyelvet és volt 5 év multinacionális tapasztalatom középvezetőként. Hasonló ambíciókkal kell rendelkezned, ha jelen helyzetben el akarsz helyezkedni.
2013. máj. 16. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is van kint ismerősünk, ő kórházban orvos. Ő is folyékonyan beszélt angolul, spanyolul.
2013. máj. 16. 23:05
 4/5 lencsefőzelék ***** válasza:
58%

Gondolom, a spanyol jobban megy, mert a magyar, úgy látom, nem igazán. Spanyolországba szeretnék utazni, és SpanyolországBAN szeretnék dolgozni.

Ami a legjobban megy ott, az az idegenforgalom. Ha van pénzed egy kis házra/lakásra egy turisták által gyakran látogatott helyen, akkor kiadhatnád, azzal biztos jól keresnél.

2013. máj. 16. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Utazzál ki és akkor kiderül. Innen honnan tudjuk, ott mi a helyzet.
2013. máj. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!