Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem nagyon örülnek annak,...

Nem nagyon örülnek annak, hogy tűzoltó szeretnék lenni, bőv. Lent?

Figyelt kérdés

A szülők azt szeretnék, hogy egyetemre menjek de engem jobban vonz az hogy tűzoltó legyek..tudom hogy veszélyes meg keveset keresnek még is ezt szeretném csinálni (később itt is lehet feljebb kerülni)... de a szülők nem igazán örülnek az ötletemnek, mert ha elvégeznék egy egyetemet akkor többet keresnék.. Hogyan győzzem meg őket? (apum is volt tűzoltó egy ideig)

*Tudom hogy van tűzvèdelmi szak az egyetemen, de én nem egy irodában szeretnék ülni, hanem vonulós szeretnèk lenni.

Normális válaszokat, Köszönöm!

2013. máj. 12. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Beszéljétek meg, hogy nagyon szeretnéd megpróbálni, de ha nem tudsz tűzoltóként elhelyezkedni, vagy kiderül, hogy mégsem olyan, mint gondoltad, 1-2 év múlva mindenképpen elmész egyetemre. Kecske is jóllakik, káposzta is megmarad :)
2013. máj. 12. 18:38
 2/2 anonim válasza:

Hát barátom, ez bizony probléma! És az a legrosszabb, hogy én is pontosan ugyan ebben szenvedek... :D

Engem is a tűzoltóság csábít, a szülők meg egyetemet akarnak, meg diplomát :/

2013. nov. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!