Aki programozó, szoftverfejlesztő akar lenni, annak csak Pesten van lehetősége elhelyezkedni?
Ettől függetlenül az akarok, hiába mond bárki akármit, ha már ennyi energiát belefecceltem a tanulásba és magam fejlesztésébe. Semmi összefüggés ez és a kérdés között csak érdeklődtem anno.
Igen, utána néztem neten, de gyászosnak tartottam a helyzetet. Győrben igen, láttam a Szintézis-Net Kft-t, illetve pár mobilcéget, legtöbb más kisebb városok pedig webfejlesztőkben erősek, de amilyen irányba, szakterületen én akarok dolgozni, akkor bizony Pestre kell mennem. Azért köszönöm a válaszokat.
Jó hát, én nem azt írtam, h add fel...csak, ha jó webpogis leszel, akkor kár ezeken agyalnod, h hol fogsz bírni helyileg dolgozni, mert akár még távmunkába is dolgozhatsz majd.
Amiért írtam, az főleg azért volt, mert ha élet dolgaiba nem látsz át dolgokat, akkor progizásba se fogsz átlátni dolgokat. Tehát a gondolkodásmód miatt írtam csak.
Inkább kíváncsi voltam, hogy válaszolnak-e más emberek, akik nem külföldön vagy Pesten programozók.
Ahogy gondolod. Valószínű "tesze-tosza" vagyok az élet bizonyos területein, de úgy gondolom ebben is lehet fejlődni, "felnőni".
Meg még az "igazi algoritmusos" gondolkodásmódom is kialakulhat.
Azért nem adnám fel, mert szívesen tanulok el új technológiákat, ráadásul egyetemen TDK-t írok egy adatelemző programból, amihez én írtam kódot.:D
Tény, nem vagyok diszkrét matek és algoritmus zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!