Ért vki a munkajoghoz?
Jelenleg egy cégnél dolgozok melyet eladtak. A dolgozók nagy részét az új tulajdonos jogfolytonossággal átveszi. Nekünk azt a tájékoztatást adták, hogy ez azt jelenti, hogy a munkaviszonyunk folyamatos marad valamint a fizetésünk sem változik.
Tehát ha az új cég nekem felmondana pl.5 hónap után a 10 évre járó végkielégítésemet ő kifizetné?Vagy van vmi kibúvó az alól, hogy ne fizessen végkielégítést vagy a fizetésem lehet kevesebb?Pl. próbaidőt határoz meg, stb. Már azt tudjuk, hogy csak beruházáscéljából 1 évig kell neki a cég és tovább adja egy multinak ebben az esetben mi történik a dolgozókkal ha a multi azt mondja, hogy neki nem kell ember?Lehetőség van arra is, hogy maradok a réginél és ő felmond nekem és kifizet mindent. Mit választanátok?MI a véleményetek erről?
Köszi!
És ha felajánl nekem egy szerződés módosítást ami nem tetszik és nem írom alá hogyan mond fel? Létezik még összeférhetetlenségre hivatkozó felmondás?Mert azzal felmondhat és akkor nem kell fizetnie...
Vagy akkor ő nem vesz át így maradok a réginél és ő fizet.Nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!