Nyelvtudás + jófejség + jó külső = minden?
van egy ismim bekerült egy céghez, ahol kereskedelmi több éves tapasztalatot vártak el. A gyerek érettségivel ment oda, sehol se dolgozott elötte, csak angolul tudott jól.
Felvették, 200.000 nettóval, aminek a felét kb mindig elitta a gyerek. Ezen kivül megdugta a fél részleg nőit, meg részegen járt be dolgozni stb, de MÁSFÉL ÉV UTÁN ELŐLÉPTETTÉK!!!!!!!!!!
én meg itt szivok BME Gépész BSc-vel, de sehova se akarnak felvenni!
Ez kb az a szitu hogy 1 pasi után döglenek a nők és veszik a fáradtságot a kezdeményezéshez, a másikat meg férfiszámba sem veszik.
Megszívja még az ilyen. Majd 40 éves korában agytumorral megdöglik, és akkor még örülhet hogy nem épül vissza szellemileg.
Nos, ez az amit te látsz...., és gondolom fogalmad nincs mit és mennyit dolgozik. Az én munkámat is el lehetne végezni egy érettségivel, de diplomát kértek, ettől még sokat kell dolgoznom.
Ha valakit előléptetnek, azt nem csak jófejségből, biztos megvan az alapja. Az hogy kikezd a nőkkel, ez van, kettőn áll a vásár. Ez amúgy teljesen magánügy.
Az, hogy te meg nem tudsz elhelyezkedni BME-s mérnöki diplomával, a te problémád, gondolom szakmailag nem vagy a toppon.
A párom gépészmérnök, igaz nem a BME-n, hanem a Kecskeméti Főiskolán szerezte a diplomáját, de már a suli alatt elhelyezkedett. Elég volt TDKznia, ahol szakmailag bizonyíthatott, és ott már kapott egy jó álláslehetőséget.
"gondolom fogalmad nincs mit és mennyit dolgozik."
Az ilyen nem dolgozok. Ha dolgozna akkor a munka égne a keze alatt és nem lenne ideje nyalizásra meg a csajozásra a munkahelyén.
Régi helyemen is volt egy hasonló alak. Utálatos féreg, mert mindenkinek elmondta hogy neki bizony 8 általánosa van és mekkora márker hogy azon a helyen dolgozhat napi 16 órát minimálbérért. A nyalásból előléptetés lett. Szerencsére ezt én nem éltem meg azon a helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!