Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyelvtudás + jófejség + jó...

Nyelvtudás + jófejség + jó külső = minden?

Figyelt kérdés

van egy ismim bekerült egy céghez, ahol kereskedelmi több éves tapasztalatot vártak el. A gyerek érettségivel ment oda, sehol se dolgozott elötte, csak angolul tudott jól.

Felvették, 200.000 nettóval, aminek a felét kb mindig elitta a gyerek. Ezen kivül megdugta a fél részleg nőit, meg részegen járt be dolgozni stb, de MÁSFÉL ÉV UTÁN ELŐLÉPTETTÉK!!!!!!!!!!

én meg itt szivok BME Gépész BSc-vel, de sehova se akarnak felvenni!

2013. máj. 8. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ez kb az a szitu hogy 1 pasi után döglenek a nők és veszik a fáradtságot a kezdeményezéshez, a másikat meg férfiszámba sem veszik.

Megszívja még az ilyen. Majd 40 éves korában agytumorral megdöglik, és akkor még örülhet hogy nem épül vissza szellemileg.

2013. máj. 9. 10:23
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Nos, ez az amit te látsz...., és gondolom fogalmad nincs mit és mennyit dolgozik. Az én munkámat is el lehetne végezni egy érettségivel, de diplomát kértek, ettől még sokat kell dolgoznom.

Ha valakit előléptetnek, azt nem csak jófejségből, biztos megvan az alapja. Az hogy kikezd a nőkkel, ez van, kettőn áll a vásár. Ez amúgy teljesen magánügy.

Az, hogy te meg nem tudsz elhelyezkedni BME-s mérnöki diplomával, a te problémád, gondolom szakmailag nem vagy a toppon.

A párom gépészmérnök, igaz nem a BME-n, hanem a Kecskeméti Főiskolán szerezte a diplomáját, de már a suli alatt elhelyezkedett. Elég volt TDKznia, ahol szakmailag bizonyíthatott, és ott már kapott egy jó álláslehetőséget.

2013. máj. 9. 18:03
 13/21 A kérdező kommentje:
mert egy nyalizos kis kocsog....am nem vaok a leghulyebb tanulo, a tolem benabbak is elhelyezkedtek, mmint akinek voltak haverjai
2013. máj. 10. 09:47
 14/21 A kérdező kommentje:
3.86 volt a diplomaátlagom...ja és meglepö, de a gyengébb iskolák mellett sokkal többen mennek el dolgozni, de a BME-n igen nehéz megmaradni, ha az ember mellette dolgozni is akar...a többi suliban meg ha bejársz, akkor is elég unalmas, johogy elmennek dolgozni inkább
2013. máj. 10. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:

"gondolom fogalmad nincs mit és mennyit dolgozik."

Az ilyen nem dolgozok. Ha dolgozna akkor a munka égne a keze alatt és nem lenne ideje nyalizásra meg a csajozásra a munkahelyén.

Régi helyemen is volt egy hasonló alak. Utálatos féreg, mert mindenkinek elmondta hogy neki bizony 8 általánosa van és mekkora márker hogy azon a helyen dolgozhat napi 16 órát minimálbérért. A nyalásból előléptetés lett. Szerencsére ezt én nem éltem meg azon a helyen.

2013. máj. 10. 15:37
 16/21 A kérdező kommentje:
ja es az illeto ugy jellemezte a munkajat, h "nem nehez"
2013. máj. 10. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Látom, mások nagyon belelátnak az egészbe....., úgy hogy ott sincsenek, ezt hívjuk kivetítésnek.
2013. máj. 11. 17:12
 18/21 A kérdező kommentje:
hát bocs, de én akkor se tudom milyen hely az, ami nem nehéz, kereshetsz vele 200nettót, részegen bemehetsz meg nem kell hozzá diploma....
2013. máj. 11. 18:16
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
És akkor te miért nem ide mentél? Meg amúgy is mit foglalkozol te mással? Törődj a magad dolgával. Valamiben tuti nem vagy a toppon, ha bme gépésszel nem tudsz elhelyezkedni. Akkor azt fejleszd, de ne azzal foglalkozz hogy más mit csinál. Nem igazán mérnök emberhez méltó a gondolkodásod.
2013. máj. 17. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy láttam már néhány kérdésedet, vagy az összes, lelki beteg BME-s 3,86al végzett?Van egy rossz hírem, hiába végeztél jó suliban attól még egy kis majom maradtál, lehet ezért nem vesznek fel mert 2 mondat után látszik rajtad, hogy mekkora egy seggdugasz vagy? Ahogy elnézem te is csak a papír miatt jártál be, holott a diplomaszerzésnek nem csak ez lenne a lényege, hogy van valami sz*r a kezedben amit aztán lóbálhatsz, hogy bezzeg nekem van.Kit érdekel, hogy van diplomád az nem jár együtt azzal, hogy neked jár a munka.A másik pedig miért érdekel az téged, hogy valaki nem holt nyomorék az emberi kapcsolatokban, és lehet, hogy még a szakmájához is ért.Neked is áll a zászló, hogy nőket megdugjál 30-hrest akik utána elhelyeznek valahol.A probléma az, hogy a kiírásaid alapján nem igazán állnak veled szóba.Ideje lenne vállalni egy kis felelősséget az éltedben, és nem másokkal foglalkozni.
2013. máj. 18. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!