Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez most hogy van ezeknél az...

Ez most hogy van ezeknél az álláshirdetéseknél?

Figyelt kérdés

Ezen a honlapon szoktam állásokat nézegetni, de most feltűnt nekem valami furcsa. Legutolsó oszlopban ott van, hogy megjelenés dátuma pl.: 05.07. és ha rákattintok a hirdetésre, akkor szinte 90%-ánál az van írva a foglalkoztatás kezdetére, hogy 05.07. Azaz aznap kezdődik a foglalkoztatás, amikor feladták a hirdetést. Ez most így mi? Szeretnék párra jelentkezni, de itt most akkor már lejárt hirdetéseket tesznek fel, vagy csak a megjelenés dátumát kell nézni? Mert találtam egy-kettőt, ami mondjuk 2-3 héttel később jelzi a foglalkoztatás kezdetét, mint ahogy megjelent, de a többség ugyanazon a napon vagy másnap. Így nem merek jelentkezni. :(

[link]

Itt választottam ki a megye fület (Csongrád), aztán keresés, találatok megtekintése. Valaki megnézné? Nem értem minek raknának fel olyan munkát, aminek aznap van a kezdése, amikor meghirdetik, de akkor meg miért hirdet? :(

2013. máj. 8. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
a munkaügyi központokban a hirdetés közzétételekor már 90%-ban be van töltve az állás. normális álláskereső honlapokon nézelődj, bár ott is elég sok a kamu.
2013. máj. 8. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Azokon sajnos egyet sem találtam soha. :( Itt viszont sokszor. Akkor nagyon kár hülyíteni a népet ezeket az álláshirdetésekkel, ha már rég lejártak. :(
2013. máj. 8. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:
*ezekkel
2013. máj. 8. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
profession.hu, jobline, jobmonitor, topjob-itt keresgess
2013. máj. 8. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezeket minden nap nézem, de semmi sincs Csongrád megyében. :( Pénzügyi területen van szakmán, de csak a hülye értékesítői állások vannak a jutalékos rendszerrel és hogy zaklassuk az embereket. :( Próbáltam, de nagyon gáz. Köszönöm a segítséget. Sajnos szerintem egy jó darabig munkanélküli leszek, mert egyszerűen sehol sem felelek meg valamilyen feltételnek, vagy marad a gyári munka. :(
2013. máj. 8. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Költözz el Bp-re vagy Győrbe!
2013. máj. 9. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt lájkold a megyédet és folyton tesznek fel friss állásokat. Én hajdú-bihari vagyok, naponta van, hogy 10-et is kitesznek, remélem segítettem! (ha lájkoltad, akkor a Facebookon beírod keresőbe a Csongrád-ot és akkor egyből kihozza az falat, ahol sok van)

2013. júl. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!