Ez most hogy van ezeknél az álláshirdetéseknél?
Ezen a honlapon szoktam állásokat nézegetni, de most feltűnt nekem valami furcsa. Legutolsó oszlopban ott van, hogy megjelenés dátuma pl.: 05.07. és ha rákattintok a hirdetésre, akkor szinte 90%-ánál az van írva a foglalkoztatás kezdetére, hogy 05.07. Azaz aznap kezdődik a foglalkoztatás, amikor feladták a hirdetést. Ez most így mi? Szeretnék párra jelentkezni, de itt most akkor már lejárt hirdetéseket tesznek fel, vagy csak a megjelenés dátumát kell nézni? Mert találtam egy-kettőt, ami mondjuk 2-3 héttel később jelzi a foglalkoztatás kezdetét, mint ahogy megjelent, de a többség ugyanazon a napon vagy másnap. Így nem merek jelentkezni. :(
Itt választottam ki a megye fület (Csongrád), aztán keresés, találatok megtekintése. Valaki megnézné? Nem értem minek raknának fel olyan munkát, aminek aznap van a kezdése, amikor meghirdetik, de akkor meg miért hirdet? :(
Itt lájkold a megyédet és folyton tesznek fel friss állásokat. Én hajdú-bihari vagyok, naponta van, hogy 10-et is kitesznek, remélem segítettem! (ha lájkoltad, akkor a Facebookon beírod keresőbe a Csongrád-ot és akkor egyből kihozza az falat, ahol sok van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!