1/7 anonim válasza:
Sokat. Napi 10-12 órát és van, hogy 50 fok van a konyhában.
2/7 anonim válasza:
eltévesztetted a kategóriát! de megnyugtatlak.. sokat ;)
3/7 anonim válasza:
Ez konyha és beosztás függő, de nagy vonalakban elég sokat.
4/7 anonim válasza:
De ha már ebben a kategóriában kérdezted, akkor ha jó vagy a főnöknőnél, lehet, hogy az ágyban is ledolgozhatod.
5/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert idén érettségizem és sztem fősulira nem vesznek föl és szakácsnak mennék.. gödöllői szakképző magániskolába és nemzudom azért egy faszább éterrembe jó ott is kell dolgozni de azért van szabadnap is nem ?
2013. máj. 8. 17:10
6/7 anonim válasza:
Azért illúzióid ne legyenek. Minden mesterszakács krumplipucolással, répahámozással és húsleves-alaplé főzéssel kezd, aztán ha fél év után látják benned a tehetséget akkor TALÁN már szuflét is készíthetsz felügyelettel.
Jó pár évig csak az aljamunka jut, mielőtt egy igazi "szakácshoz méltó" munkakörbe jutsz. Aztán persze egy shéf vagy valami komoly pozíció betöltése akár 10-15 év.
7/7 anonim válasza:
Jobb helyeken 10-12 óra max..másod harmadkategóriás "csárdákban" látástól vakulásig. Igaz ott aztán a szakmai gyakorlat nem fog gyarapodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!