Mi kell ahhot, hogy valaki pénzügy-őr lehessen?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.
Érdekel a rendőrség és a pénzügyőri szakma.
Az utolsó betöltéséhez milyen iskola szükséges?
2013. máj. 8. 10:12
1/4 anonim válasza:
Az utolsó szinte neve4tsége. Ahhoz alapul elvégzed a biztonsági őri szakmát, az már vagyonőri testőri, meg még valami. Akkor ugye ott lehet jelentkezni fegyver vizsgára, mármint fegyvertartásit tudjál szerezni, mert ehhez a munkához kellhet az. Ha esetleg pénzkísérő mellé akarsz menni akkor szükséges lehet a B, C kategóriás vezetői engedély, és tudtommal ott még van egy külön tanfolyam féleség amire egy szervezeten belül lehet jelentkezni. Tehát ha elmész tanulni ilyen tanfolyamra akkor ott az oktató tud ezekben segíteni ha külön kéred, mert ilyen állásokat csak rajtuk keresztül talál az ember.
2/4 A kérdező kommentje:
Nevetséges?
Én arra gondoltam akik a NAVnál vannak ....
Biztonsági őri papírom már van.
A kérdésben az ahhot, ahhoz akart lenni!
2013. máj. 8. 10:21
3/4 A kérdező kommentje:
Finánc néven is ismeretes még ez a szakma :)
2013. máj. 8. 11:03
4/4 anonim válasza:
Középiskolai végzettség szükséges. Valamelyik szervhez beküldöd az önéletrajzodat és majd behívnak. A felvételi követelmény ugyanaz, mint a rendőrségnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!