Vannak itt olyanok, akik nappali tagozaton tanulnak, de nem a családjuk tartja el őket, hanem diákmunkából, vagy hasonló munkából élnek?
18 évesen költöztem el otthonról mert nem bírtam a folyamatos feszültséget!
Immáron 22 éves vagyok, 4 évvel ezelőtt költöztem el otthonról, és 4 éve tartom el magam.
Nappali tagozaton tanulok és mellette vállaltam be diákmunkákat és jelenleg is diákmunkából élek.
Nem mondom, hogy könnyű. De legalább a magam ura vagyok, és itt vagyok élő példának, hogy nem lehetetlen, nappali tanulás mellett dolgozni és eltartani magad.
Bár jövőre befejezem a sulit, és attól viszont tartok, hogy nem találok egyből munkát, akkor megyek a hídalá, szóval lehet, hogy az utolsó évet estin fejezem be és főállásban folytatom a munkát. Majd kiderül.
Vagy végre megnyerhetném a lottót is....
Max ha nem jön össze, vissza költözöl... kipróbálod milyen a nagybetűs élet!
Azért írtam a gyakornoki munkát. Ha továbbtanulsz nappali tagozaton, akkor gyakornokként el tudsz helyezkedni.
Egyébként ha most 1 évet kihagysz, akkor én a helyedbe addig külföldre mennék és spórolnék ezerrel.
Bocs,1-es de az szak amiből van esti is,nem lehet valami nagy eresztés...Érdekes módon kutatószakokon,orvosin stb nincs esti képzés:)
Birom az ilyen nappali tagozatos büfészak mellett dolgozom,és erre verem a mellem embereket...:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!