Mi a véleményetek a ruházati eladó szakmárol? Aki ebben dolgozik, milyen a munkaideje és az elhelyezkedési lehetőségek? Vagy milyen szakmát ajánlanátok ami manapság keresett?
Figyelt kérdés
Eddig élelmiszer eladóként dogoztam de nagyon elegem van a korán kelésből igyszeretnék egy másik szakmát tanulni,ezért érdekelne hogy ez milyen illetve hogy milyen szakmát ajánlanátok ami tanfolyamon elsajátitható és elégé jol el lehet vele helyezkedni,nő vagyok!2009. szept. 29. 08:14
1/3 anonim válasza:
A mai helyzetben valamit is jósolni neked...
Az mellett, hogy minden bizonytalan, az sem mindegy, hogy az ország melyik részén laksz.
2/3 anonim válasza:
A mai helyzetben én azt mondom, örüljön, akinek van tiszta munkája! Mindegy, mi az. A munkanélküli állapot nagyon rossz. Voltam, most dolgozom, nem akarok újból munkanélküli lenni, most 3 hónapra van szerződésem, remélem, utána is lesz munkám, a bizonytalan állapotnál még az is jobb, ha takarítok.
3/3 anonim válasza:
Én ruházati eladóként dolgoztam és csak az volt rossz, hogy a vásárlók iszonyatosan bunkók voltak, tisztelet a kivételnek. Örültünk, hogy végre rendetraktunk, erre zárás előtt 2 perccel bejött valaki és szana szét górálta az összes összehajtogatott ruhát. Persze még zárás után is benntmaradt, mert nem akart kimenni. Aztán este 11-re csak hazaértem. Ez mindennap így ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!