Melyik munkával lehet keresni a legtöbb pénzt?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok ami lehet is bárkiből aki okos, broker-re vagy pilótára gondolok hogy azok keresnek sokat.
Szerintetek??
2013. máj. 5. 10:03
1/8 anonim válasza:
Alkalmazottként egyértelműen pilóta. Viszont sajnos soha nem leszel az. Nem okosnak kell ahhoz lenni, hanem rengeteg pénz kell (kb 20 + 8 millió Ft a teljes képzés), illetve kiváló kapcsolatok, hogy utána helyed is legyen.
A bróker kereshet jól, de igazából bármilyen pénzügyi, ITs melóval is kereshetsz pont ugyanannyit. Esetleg mérnökként, mondjuk olaj mérnök.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. máj. 5. 11:25
3/8 anonim válasza:
Ja és elkezdtem a gondolatot, de aztán nem fejtettem ki. Szóval ezek az alkalmazotti állások. Vállalkozóként lényegesen nagyobb pénzeket lehet szerezni, nagyon sok félével. Persze, itt a felelősséged és a kockázat is nagyobb.
4/8 anonim válasza:
* azt azért hozzáfűzném az első hozzászólónak, illetve hozzászóláshoz. Hogy hiába bróker vagy It-s szakember az ember, ha utálja a munkáját és 2essel bukdácsolta végig az egyetemet. kontárként nem fog annyit keresni egy bróker/It-s, mint egy tanult ember.
6/8 anonim válasza:
Persze, nem csak el kell ezeket végezni, hanem tényleg rendesen meg kell tanulni, becsülettel-alázattal. Ez minden szakmára igaz.
7/8 anonim válasza:
A kérdés nyelvtanilag is bukta...akkor az idegen nyelvet már nem is merem említeni..például egy amcsi pilótavizsga, aztán meglátod...
az amerikai angol nagyon kell, de nem árt a francia, orosz sem...
8/8 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok, angolból egy négyesem sincs
2013. máj. 6. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!