Aki kamionos akar lenni annak milyen tanulmányi eredmény kell?
Figyelt kérdés
Ált.isk. 5.osztályával fogok végezni mindig 4-5 átlagom volt.4-nél rosszabb jegyem sosem volt a bizonyítványban.Ez így jó vagy javítsak?2013. máj. 3. 16:23
1/7 anonim válasza:
Oda csak vezetni kell tudni, ahhoz meg elég egy általános iskola is. Nyelv nem árt, ha külföldre mész
3/7 anonim válasza:
Ha jól tudom külföldön van pszichológiai vizsgálat, azért mégis 20+ tonnás gépet vezet, amit egy téglafal nem állít meg. + van valami alvás teszti is, bár abban nem vagyok biztos.
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2013. máj. 3. 20:38
5/7 anonim válasza:
Senkit nem érdekelnek a tanulmányi átlagaid, de pl. angol nyelvet tanuld meg, mert ha külföldön bármi probléma ér el kell tudnod mondani mi történt, stb. Nyerj a lottón, vagy menj el előtte dolgozni, hogy összegyűjtsd a tanfolyamokra a pénzt, bár mire te odakerülsz ki tudja mi lesz még... Most min. 300 000 Ft nagyjából mindennel együtt, és először mindenképp országon belül próbálkozz, hogy megtapasztald milyen, stb. Nem árt, ha jó a tájékozódó képességed, feltalálod magad, jól átlátod a dolgokat, jó kondiban vagy, mert van olyan, amikor neked (is) kell pakolnod az árut a teherautóról. Nem egy leányálom, mert ott nem csak kocsikázol egész nap...
6/7 anonim válasza:
Az a 300000 inkább minimum 500000 Ft-ba kerűl a tanfolyam!
7/7 anonim válasza:
Azért írtam, hogy minimum, pontosan nem tudom. Szóval nem egy olcsó mulatság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!