Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen álláskeresői portálon...

Milyen álláskeresői portálon nézzek szét még? Szinte mindenhol keresgélek, de semmi.

Figyelt kérdés
Nekem érettségim és két OKJ-s szakmám van, páromnak pedig szakmája (panziós).... Semmi jövedelemmel nem rendelkezünk, és még csak közmunkára sem vesznek fel minket. Párom menne ott lakással bárhová dolgozni, de én nem hagyhatom magára idős és beteg szüleimet, szóval nekem itt kellene lennem velük :( Nagyon el vagyunk keseredve :(
2013. máj. 2. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz? És mi a két "szakmád", vagyis végzettséged, van valamelyikből gyakorlatod?

Pár ilyen oldal, amiket én anno nézegettem, bár munkát pont nem ezeken, hanem szakmai fórumon találtam, de ezeken a helyeken is körbenéztem:

Ezek mondjuk többnyire diplomásoknak szóló hirdetések, de azért bőven akad más is:

profession.hu

cvonline.hu

Ez meg egy olyan gyűjtőoldal, amelyik valahogy összeszedi a hirdetéseket, amelyek máshol megjelennek, kiindulásnak jó lehet:

jobinfo.hu

Közszolgálati állások:

allasok.kozszolga.hu

Munkaügyi hivatal által meghirdetett állások:

www.afsz.hu

De legjobb ha körbenézel ezen a linkgyűjteményen:

[link]

2013. máj. 2. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
topjob, jobmonitor, monster, workania
2013. máj. 2. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem marketing és reklámügyintézői szakmám van, és kéz lábápoló műkörömépítő (pedikűrből van gyakorlatom 1,5 év, de az is alkalmi munka vagyis nem bejelentett, illetve körmözésből, de az is alkalmi. Sajnos vidéki vagyok :( Így a marketinggel nem sokra megyek, a körmözéshez pedig nincs elegendő vendégköröm, nem tudnám kiváltani a vállalkozóit :( Így már azt sem tudom csinálni..
2013. máj. 3. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!