Érettségi nélkül lehet sokra vinni?
Figyelt kérdés
Azt tervezem,hogy otthagyom a sulit és elmegyek dolgozni apám cégébe és idővel indítanék saját vállalkozást-miután kitanultam az üzletet.2013. ápr. 30. 19:48
1/12 anonim válasza:
Lehet, csak tehetségesnek kell lenni.
2/12 anonim válasza:
Azért az érettségit tedd már le. Igaz azzal is kb. kitörölheted, de ha nem lesz se szakmád se érettségid akkor aztán pláne nehéz dolgod lesz, ha esetleg mégse jönne be a céges dolog. Uána is simán dolgozhatsz apád cégébe.
3/12 anonim válasza:
Persze. Lehetsz kukás, pucolhatsz retyót és hasonlók. Valakinek ez is nagy karrier.
4/12 anonim válasza:
Lehet, sokan túlértékelik a hagyományos oktatás fontosságát. Ha vállalkozni akarsz, akkor nem számít az érettségi. Ennek ellenére azért tedd le, nem egy nagy valami, főleg középszinten.
5/12 anonim válasza:
Lehet. A mai időkben a siker és a tanulás nem járnak kéz a kézben.
6/12 anonim válasza:
Én azt mondom h szard le az érettségit, de gy szakmát tegyél le mert azzal is többre mész. Mert szerintem a közeljövőben (5 éven belül) nem fogsz még céget alapítani. Egy szakma meg 2 év. Kibírnád szerintem. :)
7/12 anonim válasza:
Lehet, de kell valami szakma, illetve kell a jó munkához való hozzáállás. A sógornőmnek kereskedelmi eladói végzettsége van érettségi nélkül. Több kisboltban is dolgozott, mindenhol ki is tűnt mennyire jól dolgozik, persze azonnal minden rá is terheltek. Nagy nehezen végre átment a multihoz, ahol másfél év után árufeltöltőből osztályvezető lett. Nagyon jól keres vele, de rengeteget is dolgozik.
8/12 anonim válasza:
Attól függ mi a sok.
Én 18éves korom óta keményen dolgoztam hegesztőként. este 12órás műszakba őrködtem/már nem 11 évig csináltam ezt/ (őrködés közbe aludtam és a kamionosakkal biznyiszeltem gázolaj meg ilyenek)
Most 34 éves vagyok hitellel építem egy 24milliós házat(8m hitelt 5 év alatt visszafizettem) tavaly 5millióért vettem új autót hitel nélkül.
És van pár milkó tartalék is a bankban.
Persze ehhez kellet a párom is a boltvezetői fizetésével együtt ;-)
Hogy ez sok vagy nem tudom.
9/12 anonim válasza:
Színesfém kereskedéshez nem kell érettségi. Csak számolni kell tudni, na meg hazudni.
10/12 anonim válasza:
Lehet át. Elég megnézni mennyi munkanélküli diplomás van, meg mekiben dolgozó. Ezek azt hitték, majd diplomával bármire is viszik. Csak a szerencse és a leleményesség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!