Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti befektetnétek földbe a...

Ti befektetnétek földbe a pénzeteket?

Figyelt kérdés
Van megtakarított pénzem, és szeretném valami jövedelmezőbe befektetni és arra gondoltam hogy veszek egy hektár földet. Édesapukám mezőgazdász, több földje is van és megbeszéltük, hogyha vennék akkor ő művelné (mivel én nem tudom mit érdemes vetni, milyen vegyszer kell a növényre stb...). Rossz ötlet szerintetek?

2013. ápr. 29. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van aki műveli meg foglalkozik vele akkor nem rossz ötlet. Csak arra figyelj hogy hol veszel, mert az úgy nem túl kifizetődő ha kis eső után egy hétig mocsaras a föld ha egy hétig nem esik akkor meg sivatag van.
2013. ápr. 29. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem fontosabb azt megkérdezni, hogy te a későbbiekben szeretnél e mezőgazdasággal foglalkozni? Szép dolog apukádtól, hogy most átvállalná a művelést, de senki sem él örökké, és ha ottmaradsz a földdel és nem tudsz vele bánni, akkor kidobott pénz volt. Szóval, ha szívesen lépnél a nyomdokaiba a mezőgazdaság területén, akkor hajrá, ha viszont mást akarsz csinálni, akkor inkább kezdj saját vállalkozásba. :)
2013. ápr. 29. 11:12
 3/3 anonim válasza:

ha már ők nem művelik, helyi gazdálkodónak bérbe adják, aki földbérleti díjat fizet után.

Ha veszel magas aranykoronájút vegyél, ha pedig ti művelitek

minden évben állami területalapú támogatást (EMVA) TUDTOK igénybe venni ami szép summa :)

2013. ápr. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!