Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki a T-mobilenál...

Dolgozik valaki a T-mobilenál ügyfélszolgálati munkatársként?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van egy két hónapos tanfolyam, csak akkor dolgozhatsz náluk ha sikeres a vizsgád, de utána mire lehet számítani?

Fizetésre azt mondták, hogy minimálbér+jutalék.

hogy lehet ezzel nettóban számolni körülbelül átlagosan?

a munkaidő napi 10 óra, de azt egyelőre nem tudom, hogy havonta hány napot kell dolgozni.

akik ilyen munkakörben dolgoznak, azok hány napot egy hónapban és mennyit keresnek kb?

Csak hétfőn megyek állásinterjúra de érdekelnének vélemények és a neten még egyelőre nem találtam információt.

2013. ápr. 24. 12:57
 1/2 anonim válasza:

Szerintem korrekt hely, eddig tetszik :)

A fizetés stimmel, minimálbér és teljesítmény arányos jutalék. Meg egy szép cafetéria is jár hozzá.

Én napi 8 órában dolgozom, 10 legfeljebb elrendelt túlóra esetén van. Havonta átlagban 25-26 nap.

A kereset abszolúte rajtad múlik, 200 ezret is össze lehet szedni ha van elég eladásod. Ha pedig nem tudsz jól eladni akkor nincs pénz, illetve rövid úton megválnak tőled.

2013. ápr. 24. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Eladás? Dafuq? Akkor az előző válaszolóval más helyen dolgozhattunk.

Én a szegedi központnál voltam ügyfélszolgálatos 2 évig, a hibabejelentő részlegen.

Nem minimálbér járt, hanem órabér. Minden nap max. 8 órát dolgozhattam és minimum 3-at. A heti 40-nek meg kellett lennie.

Ha vasárnap dolgoztam, vagy este (este 6-reggel 6 közt) akkor azért pótlék járt.

A kiképzés nem vészes. Egy hétvégén 3x8 óra (pén-szom-vas) aztán köv. héten 8 óra gyakorlat hétköznap, majd azon a hétvégén (p-sz-v) megint 3x8 óra tanfolyam, végül az azt követő héten még talán min. 20 óra gyakorlat, de azért már fizetést is kapsz és ebből mondjuk 8 olyan, hogy hallgatnod kell valakit ahogy dolgozik, 4 pedig olyan, hogy téged figyel egy főnököd, ahogy dolgozol.

Eladás olyan szinten volt, hogy ajánlani kellett termékeket, de ha nem adtál el semmit azért sem büntettek, viszont valamennyi bónusz járt a legjobban eladóknak.

Ha kihasználtad a maximum "dolgozási" lehetőséget, vagyis MINDEN nap 8 órát, akkor egy hónapban kereshettél nettó 120-130-at is.

De ha nem haltál bele a munkába és volt heti 50 óra körül, amiből egy rész éjszaka vagy vasárnap volt, akkor is megvolt simán a 90-100.

2013. ápr. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!