Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HR-esek! Melyik ruha szimpatik...

HR-esek! Melyik ruha szimpatikusabb nektek?

Figyelt kérdés

Egy egyszerű fekete nadrágkosztüm, fehér felsővel,

vagy (a hagyományos kosztümnadrág helyett) egy fekete szűkszárú nadrág

valami ilyesmi szabású:

[link]

fekete magassarkúvel, és kosztüm kabátkával?

(Még odébb van az álláskeresés. Csak kíváncsiságból kérdezem.)

2013. ápr. 24. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen szűk nadrágot semmiképp se vegyél fel interjúra, különben ott el is vágtad magad!

Nincsenek sablon színek, a lényeg hogy elegáns legyen. Inkább olyan van amit kizárnék, de ezek meg egyértelműek (rózsaszín, citromsárga, tűzpiros, élénkzöld). Szóval nagy felületen ne vegyél fel élénk színeket.

De ez cégenként is változhat, ki- mennyire veszi komolyan. Nekem a favorit, az indigó kék, fekete kosztüm és fehér, kék vagy világos cappucino színű ing.

A cipő színével már lehet kicsit játszani! :)

2013. ápr. 24. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam munkaügyesként 5 évig, és az is dolgom volt h az állásinterjúkon bennt legyek. Szerintem nem kell kiöltözni - mármint kosztüm - , egyszerű, szolid ruha a nyerő, erős smink, hivalkodó ékszerek kizárva. És a legfontosabb a szaktudás. Mi nem szoktunk hülyeségeket kérdezni (mint ahogy máshol "szűrik" az embert barom kérdésekkel), csak arról h mit tud. Aztán majd a próbaidőn kiderül minden...
2013. ápr. 25. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!