Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy fogalmazzam meg az...

Hogy fogalmazzam meg az önéletrajzban, hogy azért nincs még a kezemben a diploma, mert még nincs meg a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés

úgy, elegánsan legyen benne megírva, hogy lécci-lécci vegyetek fel, hamaraosan meglesz az is

közgazdász, logisztika szakon végeztem, német c szakmai közép kell hozzá, hogy ideadják...

2009. szept. 25. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én annak idején amikor állást kerestem ezt az önéletrajzban nem részleteztem, beírtam rendesen, hogy mi a végzettségem, és az állásinterjún -ha behívtak- elmondtam hogy jelenleg még nincs a kezemben a diploma a nyelvvizsga hiánya miatt. Sehol nem okozott gondot, ahová nem vettek fel, nem ezért. Gondolom az államvizsgád megvan, ilyenkor az egyetem/főiskola kiad igazolást arról, hogy ilyen és ilyen szakon végeztél és csakis a szükséges nyelvvizsga hiányában nem adták még ki a diplomát, tehát ezzel bizonyítani is tudod.

Szóval én ezt az önéletrajzba nem írtam bele, csak az állásinterjún fejtettem ki.

2009. szept. 25. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. szept. 26. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
.... diploma (nyelvvizsga hiányában)
2009. szept. 28. 17:43
 4/4 anonim válasza:

Önéletrajzban soha ne arra hívd fel a figyelmet,hogy mi nincs. Írd bele ami ár megvan,nyugodtan a diplomádat is,nyelvtudásnál meg odaírhatod, hogy német nyelvvizsga folyamatban.

Álláshirdetésre jelentkezésnél pedig kísérőlevélben jelezheted, hogy éppen pl.nyelvtanfolyamra jársz.Ha összenézik az önéletrajzoddal nekik is világos lesz a szitu, és te sem írsz negatívumot magadról.

Sok sikert!

2009. szept. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!