Muszáj bevallanom, hogy dolgoztam már?
Igen, nyilvántartóba van véve. Mivel a régi munkahelyed mindent rögzített. Akárhány napot dolgoztál az minden rögzítve van.
Apámnak amikor nyugdíjba ment még az a 13 nap is rögzítve volt amit egy filmstúdióban dolgozott.
Egyébként nem az a gond hogy csak 10 napot dolgoztál. Nekem volt olyan munkahelyem ahol csak 3 napot melóztam, majd kiléptem. Mégis felvettek, pedig ott volt előttük..
10 nap az olyan kevés, hogy akár azt is mondhatod utólag, ha ez felmerül, hogy mivel olyan kevés, így nem is számítottad munkának.
Szerintem ez teljesen mindegy. Ennyi erővel aki diákként dolgozott, az sem pályakezdő?
aki pályakezdő, az kap start kártyát (remélem, létezik még) az első munkahelyre, tehát olcsó a cégének, ezáltal kapós.
ha az első munkahelyen ezt a lehetőséget ellőkted, és azt hazudod, hogy pályakezdő vagy, és ők számítanak a kedvezményre, és nem jár, akkor az nagy bukta !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!