Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélye van 1 magyar...

Mennyi esélye van 1 magyar lánynak külföldön színészkedni?

Figyelt kérdés
de megkérnék mindenkit hogy normális választ adjon!!!!!!
2009. szept. 23. 06:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre nem lehet így válaszolni. Ehhez tudni kellene, hogy milyen vagy. Korod, végzettséged, nyelvtudásod szintje, hol akarsz érvényesülni stb. Saját magadon múlik, hogy mi lesz belőled...
2009. szept. 23. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindentöl függ, de tökéletes nyelvtudás nélkül semmi.
2009. szept. 23. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. Kapcsolat. De ez önmagában kevés, mert dobókatából se lett sztár

2. Tehetség

3. Angol nyelvtudás (igen ajánlott, mert pasiknak igazán elnézik, de csajoknál nemigen pl. antonio banderas)

4. Jó idomulás a szereposztó díványokhoz ( mondják , hogy kamu, de akkor miért majdnem mindegyik színésznő min. 2szer megy férjhez, vagy össze- vissza kapcsolatai vannak?)

2009. szept. 23. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:

a szereposztó dívány nem csak legenda, ez a mai nap is így van, de szóval ismeretség nélkül neki se indulj, semmi esélyed, én meg mozogtam ilyen körökben, bizony ha akarsz valamit, sajnos pár "kedves, aranyos" producerbácsival ágyba kell bújni, mert ha nem, teljesen ellehetetlenítik neked a pályafutásodat úgymond

Ez a rideg realitás ....

2009. szept. 23. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
jó akkor ágyba bújok,de akkor se számíit más csak az amit mondtam!
2009. szept. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!