Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tenyleg nem lehet vorosboros...

Tenyleg nem lehet vorosboros marhaporkoltet vinni munkahelyi ebed gyanant?

Figyelt kérdés

Par hete jott egy uj fonok. Kozvetlenul nem a felettesem, de a ket vezetom kozott helyeszkedik el. Lenyegeben barmit mond, meg kell csinalnom.

Ma ebedidoben a kollegaimmal ettem a vorosboros marhaporkoltemet. Volt eg jo kis illata, a kollegaim is kertek belole eg keveset.

Meg be s fejeztem az ebedem, amikor a felettesem bejott az ebedlobe es elkezdett szaglaazni szo szerint az aztalok korul.

Mikor hozzank ert, megkerdezte, hogy mit eszel? Mondtam neki, erre kozolte, hogy alljak fel es irany az iroda, mert o negszondaz.

Mondtam neki, hogy ez valami vicc!?!?

Nem ittam semmit, nem is szoktam.

Megcsinalta a szondazast, negativ lett. Majd kozolte, hogy tobbe ne merjek ilyen etelt magammal hozni.

Teljesen zavarba volt es kisse flegman, nagy hangon beszelt velem. Kizavart az irodajabol, hogy metek dolgozni. Meg az ebedemet se fejezhettem be.

A kozvetlen fonokommel nem tudtam meg beszelni, de azert erdekelne, hogy valoban tilos ilyen eteleket magammal vinnem ebed gyanant?

2013. ápr. 10. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Te jó isten, ez nagyon durva.....

Ez komolyan mondom egy hülye!

Persze, h negatív lett, hiszen az alkohol elpárolog csak az íz marad.

Nem lesz sajnos egyszerű az életetek ezzel az emberrel.

2013. ápr. 10. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez egy barom jesszusom...

Probald kerulni es csak a sajat fonokeiddel kontaktolni.

Idovel hatha kiveti magabol a csapat ezt a selejtes idiotat.

Meg basszus kinek van mar szonda az irodajaban?

Ez total dilis...

2013. ápr. 10. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen extrém kívánságokról e-mailben kérj megerősítést mindig. Nem tudom milyen cég ez, minden pofára megy-e, de gondolom amúgy se lehetsz túl nagy becsben, ha az ilyen idióták játékszere vagy. Ha viszont egy komolyabb, ahol szavad van, akkor ezt az utasítást kérd e-mailben, és az ő főnökétől egy állásfoglalást erről az egészről.
2013. ápr. 11. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, ennek nagyon messzire mentek el otthonról.

Az gondolom benne van a munkahelyi szabályzatban (mint mindenhol) hogy tilos alkoholt fogyasztani. Namármost ez az IQ hiányos összekeveri az alkoholt és az alkohollal készült ételeket. Nagyon nem ugyanaz, mivel ahogy írták előttem az alkohol elpárolog a főzés közben.

Nyugodtan vigyél máskor is ilyen kaját és ha gondja van vele akkor állj a szondája elé és majd akkor pattoghat ha pozitív lesz, addig meg az ég világon semmi köze hozzá hogy mit eszel.

2013. ápr. 11. 05:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Idióta egy főnök lehetett, mellesleg s.gg hülye, ha nem tudja, hogy a bor alkoholtartalma elpárolog főzéskor. Most akkor senki nem ülhetne volán mögé egy jó marhapöri után???

Szerintem csak irigykedett, amiért neki nem adtatok belőle!

2013. ápr. 12. 00:30
 6/6 anonim válasza:
Engeszteld ki azzal,hogy megkéred tanítson meg helyesen gépelni.
2013. ápr. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!