Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyugdíjas nő milyen munkát...

Nyugdíjas nő milyen munkát tud ma találni nyugdíj mellett?

Figyelt kérdés
Csak magáncégek jönnek szóba, és leginkább részmunkaidős állások. Az ügynöki munkák telefonon és személyesen is ki vannak lőve. Előre is köszi a segítséget!

2013. ápr. 7. 08:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A semminél ez is jobb, több. Egyébként, ha dajkaként dolgozik/dolgozott, biztos vagyok benne, hogy ért a gyerekekhez és ajánlani is fogják őt. Kicsiben el tudja kezdeni, aztán szépen lassan fel tud építeni erre egy ismerettségi hálót. Miért is ne? :)
2013. ápr. 7. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Az anyósom és a nagynéném is pedagógus volt. Mindketten találtak nyugdíj mellett munkát, méghozzá állandó gyerekfelügyeletet. Anyósomnak minden hétköznap kellett menni 6 órában, a nagynénémnek meg hetente 2 nap (mindig ugyanaz a 2 nap). Évekig ment mindkettőjüknél fixen.
2013. ápr. 7. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Több családnál is lehet egyszerre munkát vállalni, általában nem egyidőben fogják hívni mindenhová. Nagynéném is nyugdíjas, és olyan környéken lakik, ahol sok a fiatal, rengetegen kérik meg gyermekfelügyeletre.
2013. ápr. 8. 11:52
 14/15 anonim válasza:

De azt hozzá kell tenni,hogy havi nettó 91700-nál nem lehet több!!!a nyugdíj és munka együttes bevétele!!most számoltam ki!!!azthiszem magáért beszél ez a szám

:-(

2013. máj. 30. 13:43
 15/15 szalai.isti47 válasza:
Én az Északi Szomszédok nyugdíjas szövetkezeten keresztül dolgozom már évek óta és náluk szoktak lenni nőknek irodai munkák, eladói munkák.. stb., részmunkaidőben is. Érdemes megpróbálni náluk a munkakeresést, mert elég nagy a hálózatuk.
2020. aug. 25. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!