Csak én csavarodom be szép lassan, attól, hogy nincs munkám? Tapasztaklatok?
Már az agyamra meg, hogy csak keresek, keresek, és semmi, megőrülök, az önértékelésem szép lassan a béka ama bizonyos testrésze alá süllyed.Ingerlékeny vagyok, szélsőséges hangulatingadozások, és csak egyre az jár a fejemben, hogy másokon élősködök, és nem vagyok jó semmire...
Barátaim azt mondták, hogy velük is ez volt, szóval valamilyen szinten ez természetes..Ti hogy vagytok ezzel?
hááát :) elvagyok vele, de inkább a képszerkesztős oldalával :)Kiadványhoz a Corelt használom.
már nem győzök a kommentek végére járni :D
bocs, ha feltartalak:)
ps-t nem kiffejezeten kiadványra használják, arra ott a corel tleg, meg a kiadványszerkesztők.
Ps-t kiffejezetten digitális cuccokhoz használjűk mint a webdesign.
nameg ugye különbbség, h ps pixelgrafikus, corel vektoros.
de ezt persze te döntöd el mely feladatra mint használsz. Van, hogy mind2t is lehet egyszerre.
közben ez beugrott ez kötelező darab grafikusoknak.
tutorial, hogyan rajzold meg ps-ben különbző böngészők logóját, ez pl jó gyakorlás lenne;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!