11 óra munka,6 óra utazás,4óra alvással ki lehet bírni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy munka ajánlatot, külföldre kell utazni naponta, busz adott.
11 óra álló melo heti 6 nap, vasárnap szabad. 4 kor indulás reggel, 7től meló 18:30ig, és este 21:30ra itthon kb. mire ágybakerülök 22:45 minimum, reggel legkésőbb 3kor kelnem kell. vagyis 4 óra alvás.
15 napról van csak szó, kb 180 000 ft-ot kapnék érte.
ti elvállalnátok???
2013. ápr. 5. 22:41
1/10 anonim válasza:
Hát hogy csak ilyen rövidebb távú, így akár elvállalhatod. A buszon meg még ki tudod pótolni az alvást.
2/10 anonim válasza:
Vállald csak el, kell a tanulópénz mindenkinek.
3/10 anonim válasza:
megéri szerintem :)kitartás az kell bőven!
sok sikert majd hozzá! (persze ha úgy döntesz hogy elvállalod )
4/10 anonim válasza:
Én elvállalnám, mert ahogy mondták buszon is lehet aludni... De bizonyosodj meg róla, hogy nehogy átverés legyen!
5/10 anonim válasza:
ha orangeways ne vallald el, nem fizetnek...
6/10 A kérdező kommentje:
2 busz menne, annyi ember. ugyhogy teli buszok, sokat aludni nemhiszem hogy lehet. bár ha már annyira fáradt vagy akkor mindegy :)
magyar cégen keresztül, régen magyarországra kölcsönöztek nagy multikhoz embereket, azok meg vannak elégedve vele. még mindig gondolkodom hogy mi legyen.
2013. ápr. 6. 14:56
7/10 anonim válasza:
simán jó, főleg, ha ez a 180 ez netto nem brutto
8/10 anonim válasza:
200.000 ft alatt nem megyek el dolgozni, még 15 napra se. Amióta dolgozok, a fizetésem mindig 200.000 ft felett volt, és szerencsére most is a felett van.
9/10 anonim válasza:
Nem ez volt a kérdés, de köszönjük, hogy jöttél dicsekedni...
10/10 Juliusz48 válasza:
Én évekig jártam busszal melózni, A buszmegállótól 3km-re lakom és minden reggel a 4ó 50-es busszal mentem. Odafele jó volt mert innen indult a busz, és mindig volt ülőhelyem. Télen mindig vittem magammal szivacsot, mert azizületet ki tudta fagyasztani a hideg busz. Pestig aludtam 1ó 40p volt a menetidő. A hátizsákban volt egy fúrógép műanyag doboz, rajta szivacs, hogy ráborulva tudjak aludni. Hazafele már rosszabb volt mert nem mindig volt ülőhely már a végállomáson se, akkor kb 1 órát tudtam a buszon aludni. Aztán még Pesten is kellet utazni majd 1 órát odamis meg vissza is. 2ó 50p amikor keltem, mert sosem indultam el reggeli nélkül. Ki lehetett bírni mert még itt vagyok, 76 évesen. Egy biztos, csak olyan munkát vállalj el, amitől nem idegeskedsz, stresszelsz, mert az sokat tud rontani a helyzeteden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!