Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valakinek sikerült már elhelye...

Valakinek sikerült már elhelyezkedni náluk?

Figyelt kérdés

Shin Bet kft.

Folyamatosan látom hogy hirdetnek munkát, de hiába jelentkezek... semmi. Törlődik a hirdetés, aztán ismét felrakják. Rém furcsa.

2013. ápr. 3. 09:47
 1/4 A kérdező kommentje:

Shin Bet Kft válasza:

Tisztelt Uraim és Hölgyeim!

Ezúton szeretnék minden tisztelt látogatót megkérni, ha bármilyen kérdése van akkor a shinbetkft@yahoo.com emailcímen tegye meg. A cég nincs APEH végrehajtás alatt, nemrég vettük át a régi tulajdonosoktól és nevet is váltottunk. A cég kifejezetten külföldi üzletemberek kísérésével foglalkozik és irodaházak védelmét biztosítja. Nem kötelező ide jönni dolgozni, lehet menni a sok hími-humi biztonsági céghez 400 forintos órabérért. Mivel az oldal látogatói közül senki nem tartozik a tulajdonosok körébe, ezért megkérnék mindenkit aki negatív véleményekkel illette céget, alapítson magának sajátot és megnézzem mit tud felmutatni. Egyébként a weboldal fejlesztés alatt van, kb. 2 hét múlva aktív lesz.

Tisztelettel.

Német Gábor

Gazdasági igazgató

Legutóbb ezt írták a itt feltett kérdésemre. Én ezt értem, elfogadom és tiszteletben is tartom. De weboldal azóta sincs... még mindig furcsa.

2013. ápr. 3. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt 03.19-én írta.

Hangsúlyozom (mielőtt a kedves ügyvezető megint támadna) csak érdeklődés szintjén teszem fel a kérdésem. Azért van ez az oldal.

2013. ápr. 3. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó neve van a cégnek. :) Shin Bet ugyanis az izraeli belbiztonsági titkosszolgálat.

[link]

2013. ápr. 3. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hitelintézethez, bankhoz és izraelitákhoz elvből sem mennék dolgozni. Önszántamból feladtam egy olyan állást is, ami bár közvetetten, de segítette a (szerintem életképtelen) állami rendszerek fenntartását.

Sajnálom, hogy az elveimmel a kisebbséghez tartozom. Ha mindenki hinne a szabadságban, nem lenne, aki ezeket a munkákat elvégezze, ergo elhúzhatnának melegebb éghajlatra :)

2013. ápr. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!