Vállaljam el a sankos munkát? Hogyan győzzel le az esetleges aggodalmaimat?
Figyelt kérdés
Van egy szórakozóhely, ahova gyakran járok le, tegnap is leugrottunk a barátnőmmel, aki egyébként ott dolgozik, de tegnap szórakozni ment, nem ő volt beosztva munkára. Erre-arra, és jött a főnök, hogy szeretnék-e ott dolgozni, mert van 1-2 emberke, akik nem jól végzik a dolgukat, és kellenek mások. Én totál beijedtem, de mondtam, hogy persze, és hozzátettem, hogy most nyáron lesz 5. éve, hogy dolgozni fogok egy cukrászdában, tehát van gyakorlatom, csak a koktélokat nem tudom megcsinálni. Mondta erre, hogy semmi gond, azt majd megtanulom. A többiekkel az volt a gond, hogy amikor volt is munka, lazán kisétáltak a sankból, mintha mi se történt volna, az én munkamorálom teljesen más, viszont maximalista vagyok ezen a téren, és kicsit izgulok, hogy hogy fogok ott helytállni, de mondta a barátnőm, hogy majd ő mindent megtanít nekem. Egyetem mellett meg ez a hetente 1 nap meló tökéletes lenne, emelett még vannak fellépéseink is, de azt majd beosztom úgy, hogy mindenkinek jó legyen.2013. ápr. 2. 09:28
2/6 A kérdező kommentje:
ti ezt igy nem használjátok?:) pult? bár az nem az igazi kifejezés... aki a pult mögött áll, és kiszolgálja a vendégeket.
2013. ápr. 2. 09:52
3/6 anonim válasza:
Én biztosan elvállalnám!
Szinte mindent meg lehet tanulni, ne aggódj. Egyébként sem annyira komoly meló ez, hogy aggódnod kellene.
Max. ha pénzt is kell kezelned, akkor legyél figyelmes.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást:) igen, pénzt csak annyira, amennyire amazon a munkahelyen is, h nekem fizetnek. mármint annak fizet mindenki, aki kiszolgálja őket.
2013. ápr. 2. 18:13
5/6 anonim válasza:
figyelj még előnybe is vagy hogy barátnőd ott dolgozik meg majd belejössz a melóba én nekem nem kéne hogy 2szer mondják.
6/6 A kérdező kommentje:
jaja, elvállalom:)
2013. ápr. 3. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!