Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem németországi diplomával...

Nem németországi diplomával lehet valaki nyelvtanár Németországban?

Figyelt kérdés

Egy ideje rájöttem, hogy Berlin hihetetlenül tetszik, ráadásul ahogy olvastam, Németországban keresnek a legjobban a tanárok egész Európában.

Viszont a gimi elvégzéséig nem jutok el olyan szintre németből, hogy utána németországi egyetemre mehessek.

Viszont olaszul jól tudok (felsőfok), ezért minden bizonnyal Olaszországban szeretném elvégezni az egyetemi tanulmányaimat (olasz-francia szakos tanár).

Egy Olaszországban megszerzett diploma után taníthatnék Németországban olaszt és franciát?

2013. ápr. 2. 01:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem egy volt német szakos évfolyamtársam Németországban tanít olyan gimnáziumban németet, ahová bevándorlók gyerekei járnak. Mondjuk ő oda ment férjhez, nem tudom, mennyi eséllyel indul az álláskeresésnél egy minden szempontból külföldinek számító személy. De végül is ha egy magyar taníthat magyarországi német szakos diplomával Németországban németet, akkor szerintem az Olaszországban szerzett olasz szakos diplomáddal simán menni fog.
2013. ápr. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!