Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan tudom meg, hogy mennyi...

Honnan tudom meg, hogy mennyi cafeteria jár nekem, ha év közben kezdek dolgozni?

Figyelt kérdés
Mi alapján tudom kiszámolni, hogy mennyi cafeteria jár, ha az éves összeget tudom csak, amit a munkáltató adhat? Ha valaki tud segítsen! Milyen logika kell hozzá??? Köszi a segítséget előre mindenkinek.
2013. márc. 29. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyi sem JÁR. A munkáltató akármennyit ADHAT, csak bizonyos összegek fölött magasabb adót kell fizetnie. Az a munkáltató döntése, hogy kinek mennyit ad valójában.
2013. márc. 29. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a cég ad, akkor időarányosan lesz kiszámítva napra pontosan, hogy mennyi az elkölthető kereted. Ezt a cég HR-től tudod megérdeklődni.
2013. márc. 29. 17:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hittem hogy valahol ki tudom számolni az időarányos részt. Majd megkérdezem.
2013. márc. 29. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az éves keretet oszd el 365-tel és szorozd fel az erre ez évre eső munkaviszonyod napjaival. Naptári napokat számolj, ne munkanapot.
2013. márc. 30. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!