Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha az ember elküldi az önéletr...

Ha az ember elküldi az önéletrajzát, utána mennyi idő után hívják fel?

Figyelt kérdés
Pl. egy hét után már vegyem úgy, hogy nem is hívnak?
2013. márc. 29. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:

nálunk pont most érkezett egy állásajánlatra több, mint 1800 önéletrajz. 1 hét alatt az osztályozásukkal sem végeztem...

most, 3 hét elteltével vált nyilvánvalóvá, hogy kik a továbbjutók első körben és kiknek írok majd elutasító levelet. Persze előbb a továbbjutókat, esélyeseket értesíti ilyenkor az ember, mielőtt más munkát találnak

szóval 1 hét nem a világ vége

2013. márc. 29. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
kb 3 hét - 2 hónap egy normál visszajelzés ideje.
2013. márc. 29. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagyon szerencsés vagyok, mert amilyen körben most pályázok, általában 1 héten belül értesíteni szoktak, továbbjutásról és elutasításról is.

#1 válaszoló, great respect, igazán becsülendő, hogy végigolvasod mind az 1800 beérkezett pályázatot. Bár minden HR-es ilyen lenne..

2013. márc. 29. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mondta, hogy végigolvassa.

Feltételezem kulcs szavakat, tapasztalatot keres. :P

Kiértesíteni pedig lehet excelből egyszerre is több ezer embert, Mail merge funkcióval.

2013. márc. 29. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

harmadiknak

vagy meg akarjuk találni a megfelelő munkatársat vagy nem. Ha nem, minek adunk fel hirdetést? Nem igaz?

Valóban nagyon fárasztó, egy idő után már mindenki keveredik mindenkivel az ember agyában, pont ezért kell kialakítani egy megfelelő pontozási rendszert.

2013. márc. 29. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
de, végigolvastam
2013. márc. 29. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom, értem, de most, hogy munkát keresek, nagyon szomorú tapasztalataim vannak, a másik oldalról :(

Feladja a hirdetést, hogy szoftvertanácsadót keres, majd amikor interjúra kerül a sor, kiderül, hogy 'a tanácsadói pozíció nagyon speciális, valójában marketinget takar'.

Ez volt a legdurvább, amivel mostanában találkoztam, 5-6 területet kellett volna vinni profi szinten (mindegyikhez értek valamennyire, bár tény, hogy fejlődnöm is kell), ezért felajánlottak egy be nem jelentett pozíciót, bizonytalan fizetéssel.

Komolyan nem értem, milyen világban élünk..

#3-as voltam.

2013. márc. 29. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!