Melyik országban, milyen állást célszerű megpályázni, ha:? ( Többi lent! )
Júniusban tervezek édesanyámmal külföldre menni munka céljából, csupán 2 hónapra.( a nyári szünidő alatt )
én 18 éves elmúltam, anyukám 44. Arra lennék kiváncsi,- lehetőleg tapasztalatok alapján - hogy mely területen lenne célszerű nézelődnünk, fizetés alapján is. Szóba került Anglia, Németország...de gyakorlatilag bármire nyitottak vagyunk. Én kiválóan beszélek angolul, anyukám viszont csak magyarul.
Anyukádnak ha csak nem ad valami magyar munkát (amit önmaga nem tud elvégetni), az égvilágon semmi esélye.
18 évesen ha nem értesz semmihez, úgy ugyancsak nehéz bármit is találni.
Külföldön nagyon nézik a szakképesítést, vagy a gyakorlatot. Ezek nélkül még egy pakisztáni menekülttel sem tudsz versenyezni. Meggondolandó, elég költséges tapasztalatszerző út lehet belőle. (a célország bizonytalanságából következtettem, hogy egyikőtöknek sincs konkrét állásajánlata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!