Teljesen komolyan az meghirdetett munkák 70%-hoz felsőfokú végzettség kell?
Akkor akinek "csak" középfokúja van, az már ne is dolgozzon?
Ja de, van lehetősége jutalékos rendszerben lábaskészletet vagy orvosi eszközöket értékesíteni. Csodás. Ide jutottunk.
Akinek középfokú van,az értsen már valamihez...középfokú a hentes,a kozmetikus,a fodrász,a villanyszerelő...
Ha a középfokú alatt érettségit értesz,akkor ne csodálkozz.Olyan ember egy munkahelyre se kell,aki nem ért semmihez!
Kedves válaszoló!
Nem azt mondtam, hogy "csak" az érettségire akarok utalni a kérdéssel. Több éves munkatapasztalattal vagyok itthon hónapok óta és már elegem van abból hogy a recepciósnak is diploma kell!!!! Ennyi.
Nem tudom. Nem értem az egészet. Minek a diploma, ha egy olyan ember munkáját végzi amihez nem lenne szüksége a felsőfokú végzettségére?
Bosszant nagyon.
Miért nem tanultál?
Csinálj egy vállalkozást, s akkor senki nem kérdezi mi a végzettséged!
Azért mert nincs diplomám, azt feltételezed hogy akkor nem is tanultam?
A gondok itt kezdődnek...
Diplomával sem egyszerűbb :)
Bár engem hívnak interjúkra, volt ahova fel is vettek, de általában elvárják, hogy az életedet is áldozd fel a munkádért cserébe...
Máshol meg azt várják el, hogy 5-6 területet vigyél profi szinten, ezért cserébe felajánlanak egy megbízási szerződést, projekt jellegű díjazással, bejelentés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!