8 hónapja nincs munkahelyem így a TB-t sem fizettem eddig. Ha ezek után lesz valahol meló akkor egy hónapig nem kapok fizetést a TB miatt vagy fokozatosan vonják le a fizuból?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 17:22
1/3 anonim válasza:
Kapni fogsz fizetést, nem fognak vonni, mert nem veszik észre minden esetben hogy "luk" volt a fedezetedben.
Szóval az is lehet, hogy majd csak évek múlva bukik ki az egész.
2/3 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel azonnal észreveszik, hogy volt rendezetlen időszakod.
Először felszólítanak, hogy tisztázd azt az időszakot. Ha nem tudsz akkorra jogosultságot igazolni, akkor azonnali hatállyal előírják az adófolyószámládon és felszólítanak a rendezésére (1 összegben)
Ha nem rendezed magadtól, akkor ha van bankszámlád, azt inkasszózzák. Ha nincs, akkor vonatják a munkáltatóval.
Ha most nem veszik észre, akkor is van 5 év elévülési idő, ami alatt bármikor elővehetnek érte.
3/3 anonim válasza:
Miért nem fizetted?Muszáj!!Nekem sincs munkahelyem és magam után fizetem, mert én is nem fizettem 1 évig, de aztán kijött a csekk és a kamat is.Azt ajánlom minél előbb rendezd a tartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!