Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan külföldi munkalehető...

Van olyan külföldi munkalehetőség, ahova már 16 éves kortól lehet menni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és külföldre szeretnék menni dolgozni. Az angolt, németet ill. oroszt beszélő országok valamelyikében szeretnék dolgozni.

Mivel 16 vagyok ezért még nincsen semmiféle diplomám. :(

Ez nagy baj, v van olyan munkaleheteőség is, amihez nem kell??

2009. szept. 16. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Angliában a tankötelesség 16 éves korig van.Utána rendesen full time.ba lehet menni dolgozni..Persze sokkal nagyobb esélyekkel indulnál ha lenne valami szakmád,és megfelelő társalgási angol nyelvtudásod!

Nem az alapfokú vagy középfokú nyelvtudásra gondolok,hanem arra,hogy megfelelően tudsz kommunikálni angolul,és tökéletesen érted,hogy mit mondanak.Ja! nem mindenkinek van diplomája,és mégis sokan dolgoznak itt..(hozzáteszem nekem sincs,és boldogulok nélküle)

2009. szept. 16. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szülők nélkül nem hiszem, hogy kimehetsz egyedül dolgozni...
2009. szept. 17. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb ha most inkább tanulnál? Előző voltam.
2009. szept. 17. 07:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Valóban. Az angol nyelvtudásom kb. középfokú... :(

Igen, sajnos tanulni muszáj... de dolgozni is szeretnék. Ha nem is külföldön, de legalább itt, Magyarországon.

2009. szept. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!