Ti elhiszitek, hogy valaki ÉRETTSÉGIVEL (! ) havi 500 ezret (! ) keressen. Negyedéves prémiumokkal együtt pedig 800 ezret?
nőről van szó,irodai munkáért kap ennyit
ezért hangsúlyoztam az érettségit
irodai munkával nem tudom hogy lehet behajtani 50 milliót
még csak nem is jogász végzettségű,hiszen érettségije van
A luxusprostikról ne beszéljünk az más tészta,nem irodai munka
az mnb elnök befektetései is más tészta én most az elsődleges állásért kapott pénzről beszélek.
Az a gond, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy a behajtás - követeléskezelés - az abból áll, hogy három kétajtós szekrény beül egy Hammerbe, elmegy az adóshoz és szétverik. Vidéken uzsoráséknál valószínűleg így van, de a behajtó cégek nagyrészénél adminisztratív behajtás folyik, ami azt jelenti, hogy megkeresik az adóst, és olyan megállapodásra töreszenek, mellyel a megbízó (hitelező) hozzájut a pénzéhez. Ha semmiképpen ne megy a dolog, akkor pedig jogi eljárást kezdeményeznek.
Ha az ismerősöd olyan cégnél dolgozik, ahol cégekkel szembeni követeléseket hajtanak be, és a partnereik nagy cégek, akiknek magas összegekkel tartoznak a partnereik, simán elképzelhető, hogy alapbérből és jutalékból összejön ez az összeg.
Az ilyen pozíciókra pedig a határozott fellépés és a magabiztosság, ami fontos, amihez nem kell diplomával rendelkezni.
Kérdező, te szimplán tök irigy vagy.
Nekem sincs diplomám, de megkeresem ezt az összeget, mert megvan hozzá a tudásom és a tapasztalatom és ezt megfizetik.
értékesíts egy olyan országban ahol éheznek
tudod kit nézz madárnak
valószínű egy 30 éves csajnak van 20 éves tapasztalata cacacacaca...
2 milliót keresel diploma,meg tapasztalat nélkül aham,szép álmokat
mlm egy nagy kamu
akkor mindenki köteg pénzekkel mászkálna
egyszerűen nem reális ennyit kereseni magyarországon most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!