Ti vállalnátok így diákmunkát nyárra?
19 éves vagyok és eddig egyszer sem voltam diákmunkán. Mivel vidéken lakom itt helyben nincs munka. A közeli kisváros 30 km-re van. Ott van is egy diákmunka közvetítő ahova be is mentem, de egyszer sem hívtak. Csak a Tesco-ban szokott diákmunka lenni, de oda általában túljelentkezés van. A bátyám volt ott egy nyáron, de a 3 hónap alatt kb. jó, ha 10-15-ször behívták akkor is éjjeli műszakra.
A lényeg az, hogy Budapesten valószínű találnék munkát, de 50 km-re van. Az átlag nettó órabér kb. 400 Ft, az havi 60-64 ezer Ft-os fizetés. Ebből 10 ezer Ft a busz és vonat jegy, ill. munkahelytől függően Budapesten belül a közlekedés 2-3 ezer Ft. Tehát durván 50 ezer Ft-om maradna.
Ha reggel kezdődne a műszakom (8-kor) akkor 4:30-as busszal kellene elindulnom innen. Budapestre kb. 6:30-ra érékbe (ez függ attól, hogy gyors vagy személyvonat). A 8 órás műszak 16:00-kor telne le. Ha sietek akkor elérem a 18:00-as buszt, kb. 19:00-19:20-ra érnék haza.
Amit érdekelne, hogy ti így belevágnátok vagy inkább hagynátok a francba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!