Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Előnyt jelent az, h még csak...

Előnyt jelent az, h még csak 20 éves vagyok, ha Angliában akarok munkát vállalni?

Figyelt kérdés
7 hónapja élek kint és dolgozom, mint au-pair. Mindenem meg van, NI number, bankszámla, nyelvtudás, h itt dolgozzak. Beadtam pár helyre a jelentkezésem, de visszajelzést eddig még nagyon nem kaptam. Van vmi előnye vagy hátrány annak, h 20 éves vagyok (21 leszek júliusban)
2013. márc. 17. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
előnye nincsen, hátránya annyi, hogy amíg nem vagy 21, addig kevesebbet kapsz bért. A teljes minimálbér csak 21 felett jár. Végzettséged mi? Ugyanis szakma nélkül manapság idekinn is nehéz. Próbálkozz személyesen kávézókban, éttermekben, mert ha jó az angolod, akkor elmehetsz pincérnek, stb.
2013. márc. 17. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Gimi után jöttem ki, szval csak érettségim van :/
2013. márc. 17. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:

"Gimi után jöttem ki, szval csak érettségim van :/"

Akkor nem lesz könnyű itt sem. Szakma, szaktudás nélkül nehéz elhelyezkedni. Esetleg konyhai meló, takarítás, meki jöhet szóba képzettség nélkül, ezek pedig minimálbért fizetnek.

2013. márc. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!