Előnyt jelent az, h még csak 20 éves vagyok, ha Angliában akarok munkát vállalni?
Figyelt kérdés
7 hónapja élek kint és dolgozom, mint au-pair. Mindenem meg van, NI number, bankszámla, nyelvtudás, h itt dolgozzak. Beadtam pár helyre a jelentkezésem, de visszajelzést eddig még nagyon nem kaptam. Van vmi előnye vagy hátrány annak, h 20 éves vagyok (21 leszek júliusban)2013. márc. 17. 15:49
1/3 anonim válasza:
előnye nincsen, hátránya annyi, hogy amíg nem vagy 21, addig kevesebbet kapsz bért. A teljes minimálbér csak 21 felett jár. Végzettséged mi? Ugyanis szakma nélkül manapság idekinn is nehéz. Próbálkozz személyesen kávézókban, éttermekben, mert ha jó az angolod, akkor elmehetsz pincérnek, stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Gimi után jöttem ki, szval csak érettségim van :/
2013. márc. 17. 16:07
3/3 anonim válasza:
"Gimi után jöttem ki, szval csak érettségim van :/"
Akkor nem lesz könnyű itt sem. Szakma, szaktudás nélkül nehéz elhelyezkedni. Esetleg konyhai meló, takarítás, meki jöhet szóba képzettség nélkül, ezek pedig minimálbért fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!