Tatabánya közelében ismer valaki egy jó külföldi - lehetőleg angliai - munkaközvetítő céget?
Előre is köszönöm a válaszokat.
És még egy, ha kimegyek teszem azt április elején, akkor mikor menjek be az önkormányzathoz leiratkozni a munkanélküli segényről?
A munkaközvetítők 99%-a átverés, még a csapból is ez folyik manapság. Ha ezt tudomásul véve mégis szeretnéd átveretni magad, hát menj közvetítőn keresztül.
Ha már külföldön szeretnél dolgozni, beszélned kell legalább annyira a nyelvet, hogy keresni tudj munkát magadnak.
Szia!
Nem, nem szeretném magam átveretni. Hallottam egy Tatabánya közeli közvetítőcégről, és gondoltam, hátha valaki tud infót nyújtani róluk. Különben kérnek nyelvtudást, olyanra nem is jelentkeznék, akik nem kérnek.
Attól még átverhetnek..:)
Minden olyan cég kamu, aki 1 Ft-ot is kér tőled,anélkül hogy már dolgoznál.
Miért, akkor az "ingyenbusz-ingyenszállás" hihetőbb?
Valamiből ki kell menni, és csak az útiköltséget kell kifizetni.
Beszélem a nyelvet, ez a legkevesebb. De hajlandó vagyok szalagmunkát végezni, és közben szétküldeni a CV-imet, hogy már amikor kint vagyok, úgy keressek szakmai állást.
És ami leginkább megfogott az egyik hirdetésben, hogy szállást is biztosítanak - rendes, angliai árért, angliai rendszer szerint fizetve. Úgy nem mehetek ki, hogy nem tudom, hol fogok lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!