Aldiban vagy Lidl-ben vagy esetleg más multinál kinek mi a tapasztalata az eladó-pénztáros munkakörben?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyire megterhelő? És van-e lehetőség arra,hogy az ember csak kasszázzon,és ne kelljen árut tölteni?
Meg van szabva,hogy hányszor mehetsz el Wc-re,8 órában?
És az árufeltöltésnél ki van adva a napi adag,vagy ahogy végzel?Köszönöm!
2013. márc. 11. 13:23
1/4 anonim válasza:
Lidl tapasztalataim vannak! A fizu egyáltalán nem rossz, sőt! Hogy mennyire megerőltető, az attól is függ, hogy milyen forgalmú boltba kerülsz be. Minél nagyobb a forgalom annál többen vagytok egy műszakban. Időre kell árut pakolni, mást sem hallasz, csak azt hogy pörögj, pörögj, nem elég gyors. Volt olyan, hogy reggel egy vezetővel nyitottam, ő pakolta a zöldséget és nekem fél órám volt arra hogy kirakjam a pékárut, a friss húst, illetve a virágokat. Nem csak pakolni kell, hanem számolnod, hogy miből mennyi jött és folyamatosan pipálni az adott listán. Tehát szinte mindig a lehetetlent kell teljesíteni. Kasszázás során azt is mérik, hogy egy perc alatt hány terméket szkennelsz be, így kapod meg a pozíciódat. Volt olyan, hogy a fél órás ebédidőmet, amit le kell dolgozni, azt nem is tudtam kivenni, vagy csak öt percet engedélyeztek. De volt olyan is, hogy a kasszában ültem 12 órán át és nem engedtek egy perc szünetet sem. Strapás és embertelen munka folyik ott. Nem is értem, hogy miért nem ellenőrzik az ilyen cégeket!
2/4 anonim válasza:
Ja és olyan nincs, hogy te csak kasszázol. Az áru feltöltésnél nincs kiadva a napi adag, úgy kell csinálni, ami a csövön kifér...
3/4 anonim válasza:
Úgy igaz , ahogy az első válaszoló leírta. A fizetés tényleg jó, de mihez képest!? A munka nagyon sok. Amúgy , ha jó csapatba kerülsz akkor tuti, viszont, ha kifogsz egy paraszt boltvezetőt, akkor szívás nálunk így történt, jött egy új boltv., 2 hónap alatt 11 -en mondtunk fel:-(
4/4 lujza01 válasza:
Régi kérdés, de Aldis tapasztalatom van. Sajnos arra nicsen lehetőség, hogy csak kasszáz, főleg ha olyan boltban dolgozol ahol nem nagy a forgalom. Az Aldiban is elvárják a pörgést, és mérik a kasszagyorsaságot, az Aldinál félóra szünet jár( ha adnak), de természetesen wc-re el lehet menni. Árúfeltöltésnél is pörögni kell nincs megállás, de azért nem állnak stopperal feletted. Mindent egybevéve, elég megterhelő főleg azok a napok mikor árut kap az üzlet, vagy akció váltás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!