Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire jó fizetés egy...

Mennyire jó fizetés egy pályakezdőnek nettó 80 ezer forint az alábbi feladatok elvégzése után?

Figyelt kérdés

feladatok:

telefonkezelés (német nyelven),

számlázás, adminisztráció,

logisztika

8 órás a munkaidő, de csak 4 órára jelent be.

2013. márc. 11. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Elfogadható! De azért nem a legjobb abból a szempontból sem, hogy 4 órára jelent be.

Ha kirúg és el kell menned munkanélkülire, akkor filléreket fogsz kapni.

A helyedbe elvállalnám és mellette titokban keresgélnék tovább.

2013. márc. 11. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
A fizetés elfogadható. Az, hogy 4 órára jelent be az nem tetszene. Szerintem húzz le vagy fél évet és mellette keres mást. Némettel tuti kellenél bárhova. Legalábbis ahol szüleim dolgoznak oda mindig keresnek erős nyelvtudásúakat.
2013. márc. 11. 12:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én is így gondolom, hogy elfogadható.

Egyébként nem vállaltam el, mert több ponton se volt egyezés, ráadásul bunkó volt a főnök.

2013. márc. 11. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó, én 70-et kapok ugyanezért. Mondjuk itt nem bunkó a főnök, 8 órás közalkalmazott vagyok és a telefonálás is nagyobbrészt magyar, de kell tudni németül és angolul is.
2013. márc. 11. 19:35
 5/8 szeku3 válasza:
27%
Jó hülyék vagytok hogy elvállaljátok!Ezzel b+sszátok el az egész magyarországot!hogy ilyen nyomorultaknak dolgoztok!én leköpém aztán othagynám!Ha vágod a németet akkor a f+szt keresel még magyarba????nemmersz kimenni???Mindenki csak meghunyászkodik mint a f+asz!ezek meg úsznak a milliárdokba!!!Mind miattatok!
2013. márc. 12. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Jobb, mint a 0, munkanélküliként egy forintom nem volt csak néhány projektmunka, de abból nem élek meg.

2. Esetemben a nyomorult az maga az állam, mivel kezdő közalkalmazott vagyok az egészségügyben. Itt meg még az orvos se keres sokkal többet, mint én az irodámban ülve.

3. Húznék ki németbe vagy angolba vagy akárhova, csak a családom miatt vagyok még itt, de szerintem már nem sokáig. Állítólag előre fognak léptetni, a diplomám megvan hozzá, úgy többet is kapnék, de ha nem akkor pá.

Az emberek nem fogják megtenni, hogy leköpik a minimálbért adó munkaadót, mivel még abból is kis pénzből is jobban meg tudnak élni, mint a semmiből. Na meg mindig lesz aki kevesebbért is bevállalja, egy barátnőm sima eladó de azért félti az állását, mert folyamatosan adogatják be hozzájuk az önéletrajzokat minimális bérigénnyel, keresik meg a főnökét, hogy 50 ezerért is eldolgozna csak nagyon kell a pénz. Az ilyenek pedig nem fognak csak azért tovább vegetálni, hogy a munkaadók észbe kapjanak és normális fizetéseket ajánljanak, mivel nem jelentkezik senki.

2013. márc. 12. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak kint ismerőseim Angliába, Németországba. Akik úgy mentek ki, hogy nem volt fix a meló, vagy ismerős szerezte de aztán kirúgták, azok rosszabbul vannak odakint mint itthon voltak. Német meg pont az a hely, ahol eléggé szeretik átb@szni az embereket. De ha itt tartunk, te kimentél már? Vagy miért vagy itthon? De hallottam olyat is, hogy kimentek 2 évre, dolgoztak is és egy lakás árát nem szedték össze 2-en. Mérnököknek és hasonlóaknak megéri, sokaknak viszont nem. Azt bírom hogy többnyire nekem is azok mondják hogy miért nem húzok ki, akik nem mernének menni, meg hivatkozhatnak a családra vagy abszolút megélnek és eszük ágába sincs kitolni a képüket max. 2 hétre. De 0 pénzből nem is merek én se.
2013. márc. 12. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mentem még ki, a kötődés miatt, de egyelőre nem is tervezem.
2013. márc. 13. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!