Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha levelezős hallgató vagyok...

Ha levelezős hallgató vagyok és az egyetemtől egy tanulmányi ösztöndíj miatt kapok támogatást (50e ft), akkor azt az adóbevallásomban fel kell tüntetni. Ez hogy feltüntetem mivel jár? Az 50e. Ft után adóznom kell, ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
A válasz sürgős lenne! Köszönöm!
2013. márc. 10. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Levelezőn nem kaphat ösztöndíjat így ha kapsz pénzt annak nem hiszem hogy az a neve.
2013. márc. 10. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
lehet rosszul fogalmaztam, ez nem tanulmányi konkrétan, de vmilyen egyszeri ösztöndíj
2013. márc. 10. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Tavaly óta már nem kell ezeket feltüntetni az adóbevalláson. Előtte még rá kellett írni, mint adómentes jövedelem. Nekem az egyetem minden évben küldött levelet is amiben benne volt az előző évi kifizetett ösztöndíjam, de mióta ez már nem kötelező, azóta levelet se küldenek erről.
2013. márc. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!