Visszamennel egy regebbi munkahelyedre ha lenne ra lehetoseged?
Tettem mar meg, en nagyon megbantam.
Viszont, ha egy masik volt helyemre lenne lehetosegem ujra bejutni, igent mondanek.
Azon cégek közül, ahol dolgoztam (bejelentve rendesen), csak 1 van, ami még létezik. Onnan is csoportos leépítés miatt kellett eljönnöm. Tehát nem a munkámmal vagy velem volt baj, hanem elrendelt leépítés miatt kellett a főnökömnek többek között engem is elküldenie.
Tehát ha lenne lehetőségem, IGEN visszamennék, hisz nincs miért szégyenkeznem...
Azóta jobban megy az a cég, ha maguktól hívna valaki, valószínű mennék. De magamtól nem érdeklődöm, ugyanis mégis egy fájó emlék az egész.
Amikor kiléptem utoljára a cég kapuján, akkor úgy örökre elbúcsúztam tőlük. Azóta biztos sok dolog megváltozott, emberek cserélődtek. Tudom, hogy nem ugyanoda mennék vissza. Az emlékeim pedig szépek, a főnököm+kollégáimtól való búcsú is. Nem akarnám ezt elrontani, ezért magamtól nem fogok érdeklődni, hogy van-e meló.
Viszont mivel nincs munkám, ha hívnának, akkor természetesen elfogadnám, visszamennék. És biztos sírnék a régi falak és emberek láttán...
A későbbi munkahelyeim viszont megszűntek.... :-(
Te miért kérdezed? Néhány esetben nem javaslom a visszatérést:
-ha munkád miatt kirúgott egy korábbi vezető,
-ha nem szerettek sokan,
-ha te magad jöttél el, mert jobb lehetőséget találtál,
ilyenek...
Leepites volt akkor
de ma mar jol megy a ceg
es azota en is sokat kepeztem magam
Ez esetben jelentkezz nyugodtan. Gondolom akkor tudják hogy dolgoztál, könnyebben visszavesznek, mint egy idegent. Több esélyed van, mint másnak, na.
Ha benned nem kelt rossz érzést, hogy mostanra biztos ott is sok dolog változott, akkor szerintem semmi gond... Meg ugye ha nincs más...
Nos én megértelek.
Viszont az okosok azt mondanák, hogy vesztenivalód nincs!
Ha visszavesznek, örülsz, és igyekszel teljesíteni. Ha meg nem, akkor is megpróbáltad... Én mondom, én csak a régi emlékek miatt tartanék egy ilyen szitutól.
Na drukkolok, hozz jó döntést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!