Ki az aki a növényeket öntözi a barkácsáruházakban?
Az a Németh Feri meg a Stromm Bálint.
Szerintem kérdezd meg tőlük facebookon.
Állítólag szigorú nemzetbiztonsági átvilágításon kell átesniük a jelölteknek. Alapkövetelmény a Mensa-tagság, és a folyékony, tárgyalóképes nyelvtudás a fontosabb uniós nyelveken. Ezután beható fogászati és urológiai vizsgálat eredménye alapján választják ki az igazán rátermetteket.
Készen állsz a megmérettetésre?
Ha protekció kell, hivatkozz rám. Én az egyik OBI-ban locsolom a fikuszokat.
Hát nagyon viccesek vagytok (akinek nem inge, ne vegye magára), én itt gondolkozok hogy mit tudnék még dolgozni, de muszáj ezt is teleböfögni. K&*#ra nem vicces, hogy itt kell kitalálgassam, hogy milyen melók vannak és mi kell hozzá, ezt egy sima ember honnan tudná?
Mindegy, aki normálisan írt, annak köszönöm.
Majd pont erre vesznek fel külön embert?XD
Amúgy valamelyik munkás csinálja, vagy az árufeltöltő, vagy egyik takarító, aki éppen ráér és befogható arra a munkára.
Én dolgoztam ilyen helyen diákként, raktárban dolgoztam és volt hogy engem küldtek ki a virágokhoz öntözni, pedig oda külön raktárosok vannak akik a kertészeti holmikért felelnek, az az ő dolguk lett volna de mivel sok munkájuk volt így oda dobtak be segíteni, mert én a bútorokat takaritgattam meg pakoltam ki, és szereltük össze a kiállított darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!