Első munkahely garanciát igénybe vehetem még egyszer?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptember közepétől december végéig voltam egy munkahelyen az "Első munkahely garancia" elnevezésű támogatással. Január elsejétől munkanélküli vagyok (lejárt a támogatás, így elbocsátottak) és most újból indul ez a program. Mivel még pályakezdőnek számítok és a munkanélkülitől sem kapok ellátást (a tb-t is magam után fizetem), most Én igénybe vehetem újra ezt a támogatási lehetőséget?2013. febr. 27. 09:35
1/3 anonim válasza:
Nem. Miért lennél pályakezdő ha volt már munkahelyed?
Különben sem "tiszta", hogy miért csak 3 hónapig foglalkoztattak, mikor a támogatás 6 hónapos, és 3 hónap kötelező továbbfoglalkoztatás van!!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
tavaly nem ilyen volt... Akkor 4 hónapig járt (csak később kapcsolódtam be) a támogatás (szeptember 1 - december 31) és nem volt kötelező továbbfoglalkoztatás, mint ahogy most van... A munkanélkülinél mondták, hogy én még mindig pályakezdőnek számítok, mivel nem volt annyi munkaviszonyom, hogy ellátást kapjak
2013. febr. 27. 09:50
3/3 anonim válasza:
És hogy kaptad meg egyáltalán? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!