Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Távmunka. Belemenjek?

Távmunka. Belemenjek?

Figyelt kérdés
Találtam egy hirdetést, ahol meg volt adva egy e-mail cím, kíváncsiságból (és mert nagyon szeretnék pénzhez jutni) írtam. Riportokat, és levelek másolása. 600 ft a belépési díj, a levélben azt írta, hogy diákok, idősek egyaránt végezhetik. Belemenjek? Én semmi veszélyeset nem látok a dologban. Valaki tud ezzel kapcsolatban mondani valamit?
2013. febr. 27. 06:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanezt fogod csinálni,amit most olvastál. Tehát feladsz ilyen hirdetéseket, bezsebeled a 600 forintot, és akkor onnantól kezdve az az illető is ezt csinálja. Kapsz majd ehhez egy sablon szöveget,amit küldözgethetsz. Mivel sokan keresnek kétségbeesetten ilyen melót, ha szerencséd van, minden napra jut legalább egy hatszáz forint. Tudom, én is beleszaladtam.
2013. febr. 27. 07:02
 2/3 anonim válasza:
ahol pénzt kérdnek tőled, az mind átverés, vagy nagyon rossz munkahely lenne, ami komolytalan. döntsd el magad, hogy melyik a roszabb...
2013. febr. 27. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem megyek bele, nem ér annyit az egész. Nekem is olyan furcsa volt ez a dolog, azért is tettem fel a kérdést. Két válasz, két egyhangú egyforma vélemény, köszi nektek!:)
2013. febr. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!