Milyen szakmával lehet 300. 000 ft fölött keresni?
Azért az nagyon nem mindegy, hogy 300, vagy 700 ezer. Bruttó, vagy nettó?
Én 33 éves közgazdász vagyok. Közel 10 év munkaviszonnyal mindennel együtt (jutalom, cafeteria) nettó 220 körül keresek, ez bruttóban 300 fölött van. Ismeretség nélkül, meghirdetett állásra vettek fel és Borsod megyében élünk. A férjem szintén közgazdász, Ő másfél, kétszer annyit keres mint én, neki informatikai tudás is kell a munkájához, de ehhez végzettsége nincs.
Az én öcsém programtervező matematikus, a sógorom villamosmérnök. Ők 3-4 év munkaviszonnyal simán zsebre tesznek minket, de hajlandóak voltak ezért Pestre költözni.
Szeritem a nettó 300 ezret többféle szakmával meg lehet keresni. Van olyan tanár ismerősöm is, aki nagyon sok magánórát ad, így összejön neki ennyi. Szerintem a fodrászom is simán összeszed ennyit, ahogy elnézem az árait és a forgalmát, de az biztos, hogy nagyon sokat dolgozik és senkinek nem ad számlát.
menj politikusnak..vagy legyél polgármester.nagyobb településeken már egy képviselő netto 150 ezret haza visz+utazási,albérleti tám,pár beruházási csúszópénz és máris 300 felett jársz jócskán :-( ha pesti vagy akkor a fél milla garantált és még 'dolgozni' sem kell.
Tisztességes munkából ne várj nagy jövedelmet,tanulj egy nyelvet és irány németország.vissza se nézz.
ha van tőkéd és itthon akarsz maradni de nem ilyen 'fantom munkás akarsz lenni' akkor vállalkozz.turizmus-vendéglátás,mezőgazdaság,erdőgazdaság,szántóföldi kultúra.
egy bocskoros csizmás 6 ált jobbágy 2-esét teszi zsebre a földből mint én a vidékfejlesztési diplomámmal. régió függő is a kereset.pesten egy jó könyvelő simán haza visz 300-at,nyíregyházán jó 'vendégkörrel' is jó ha 120 össze jön cégnél. legyen szakmád,nem árt egy nyelv és akkor majd lesz valahogy
Egy jó mérnök, illetve a cégeknél vezetői pozícióban lévő emberek.
Azon kívül a vállalkozók, orvosok magánpraxissal, stb.
Én 300 körül keresek nettóban közgazdászként, a férjem villamosmérnökként.
Anyám ugyanennyit, vagy még többet keres fodrászként, bár iszonyú sokat dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!