Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy msc villamos...

Mennyit keres egy msc villamosmérnök 6-8 éves gyakorlattal a budapesti Bosch-nál (mint beosztott)?

Figyelt kérdés
Tudom én, hogy mindenhol nagy a szórás de több ismerősöm is járt már náluk, több fordulón. Mindegyiknek az volt az érzése, hogy a fizetési igényük (400-600e ft) miatt nem választották ki őket. Most készülök hozzájuk hasonló bérigénnyel. Van-e esélyem vagy kizárt hogy ennyit fizessenek?
2013. febr. 24. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kizárt. Van ott ismerősöm, az egyetem után rögtön kezdőként vették fel 300ezer bruttóval, most már 5 éve ott van, és a nettója van 400ezer körül. Bár azt nem tudom, hogy ha nem náluk lépkedsz a ranglétrán, hanem kívülről pályázol, akkor is ugyanilyen bőkezűek-e.
2013. febr. 24. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább a 400-hoz közelebb, mint a 600-hoz. 600-as bér a legtöbb multinál inkább a csoportvezetői szintnél van.
2013. febr. 25. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az egyértelmű, hogy csoportvezetőknek osztogatnak nettó 400ezret, a kérdés csak az, hogy kívülről is bekerülhet valaki ebbe a pozícióba, ha máshol szerzett tapasztalatot hozzá, vagy cégen belül kell mindenképp feltornásznia magát.
2013. febr. 25. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre gondoltam. esetemben nem senior mérnököt keresnek, csak így elég keskeny a mezsgye. De majd meglátjuk! Csak azt nem szeretném ha a 3. forduló után durva alkudozásba kezdenének (olyanhoz már volt szerencsém)
2013. febr. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!