Vajon miért van az hogy egy vállalatnál egy bizonyos munkakört már több személy is betöltötte, de mindig cserélődtek?
Nem írtad milyen munkakörről van szó.
Vannak olyan munkakörök, melyeket az arra felvett munkavállalók ugródeszkának használnak komolyabb, jobban fizető pozíció eléréséhez.
Emellett lehet a nem megfelelő vezető személye, a munka nem túl érdekes jellege, az állandó ki nem fizetett túlórák stb.
Rossz munkakörülmény, nem megfelelő tudás, kevesebb fizetés, stb.
Illetve, ahogyan én jártam:
A közvetlen főnököm idióta volt. Mint kiderült, abban a székben másfél év alatt én voltam az ötödik. Mivel ő volt a tulajdonos, neki mindig igaza volt....
Egy olyan embert képzelj, aki a maga nemében nem egy buta, 3 diplomás, 60 éves, haladt a korral, de....
25 évre visszamenőleg minden számlát, irodai szírszart megőrzött. A céges papírok között volt iktatva a tüdőszűrő papírja, az apja halotti anyakönyvi kivonata, hagyatéki kivonatok, a saját kocsijának a papírjai, az ingatlanjainak az adásvételi szerződése, stb....minden magán túrója, na meg persze le is volt oda fűzve.
Az is lehet, hogy nem egy közkedvelt munkáról van szó, vagy nem fizetik meg eléggé...
Egy ilyenbe már én is belefutottam egyszer: akármennyire akartam a rendszer ellen menni és akartam megtartani a munkám, a főnökség szándékosan arra hajtott hogy a megszokott séma szerint 1-1,5 év után ellehetetlenüljön a munkám. Ezt teljesen komolyan mondom, nem tudom a mai napig ez miért állt érdekükbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!