Sürgős! Nem akarom adósságokba verni magamat, sem a családomat. Inkább segíteni szeretnék rajtuk! Aegon biztosító manager megújító programjáról információ? Érdemes belevágni? Nagyon kellene a pénz! (többi lent)
Szia!
Én elkezdtem egy hasonlót, csak nem az Aegonnál. 2 hetes képzésből 1 hetet megcsináltam, mert közben rájöttem, hogy nekem egy biztos munka kell, nem olyan, ami jutalékos.
Ez is olyan, hogy annak jó pénz, aki már felül van, de ott meg kevesen vannak.
Szerintem ez is hasonló lehet. Legalábbis írtad: "Feladat biztosítások értékesítése személyesen, telefonon és tréningek vezetés"
Én nem vagyok az a típus, aki idegenekhez becsenget, vagy idegeneket felhív telefonon, hogy rábeszéljem őket valamire.
Lehet te sikeres leszel benne, s fejlődni fogsz. Nekem valamiért nem jön be ez a fajta munka.Főleg, hogy a megkötött biztosítások után fizetnek általában, s lehet lesz olyan hónap, amikor nem sikerült egyet se kötnöm.
S kell a továbbképzésekért, vizsgákért fizetned?
A fizetés mi alapján van?
Arra figyelj, hogy ha kiváltod a vállalkozói igazolványt, akkor onnantól akkor is kell fizetned a minimálbér után fizetendő járulékokat, ha egy fillér bevételed sincs abban a hónapban. Persze ezt nem nagyon mondják sehol.
Ilyen melókat másodállásként érdemes(?) csinálni, mivel abban az esetben már a főállásból levonták a járulékaidat, így ha ebből nincs bevételed, akkor nincs kiadás se.
Igen, jól írod. Ez kb azt jelenti, hogy olyanra beszéld rá az embereket, amibe te magad sem hiszel, hogy jól működik. Viszont azt kell nekik bemagyarázni, hogy milyen szuperül járnak.
Magyarul jól kell tudni hazudni,manipulálni. Nekem ez nem ment volna.
Így van hazudni kell szemrebbenés nélkül. Pl nekünk is mondták, hogy az ügyfélnek legkedvezőbb ajánlatot fogják adni. A nagy túróst, azt ajánlják, ahonnan több jutalék jön a cégnek, így az ügyfél lehet szarabbul jár, ha utánaszámol a dolgoknak.
Ehhez a melóhoz vastag bőr kell és pofátlan beszédkészség, meg ugye mindenképp el kell érned a szerződést, különben nem kapsz semmit.
Az csak a beetetés, hogy ezt nem kell fizetned meg azt, előbb utóbb úgyis bevasalják rajtad, ráadásul a jutalékod is a szerződésed értékétől függ. Nem beszélve arról, hogy az ügyfelek felkutatása, felhívása, felkeresése is a te költséged. Lehet egy héten te beszélsz 20 emberrel, abból egy sem köt szerződést és máris mínuszban vagy.
Szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!