Szerintetek mi a reális nettó fizetés egy 6 órás irodavezető munkakörben? Mondjuk akkor, ha nincs egyéb juttatás (cafeteria, utalvány stb. ). Ha csak rendes bejelentett állás, tiszta fizetéssel.
Állásinterjúra megyek és már rég dolgoztam. Jó lenne tudni, hogy mit mondjak, ne lőjek nagyon mellé.
Amúgy extra nyelvtudás nem kell, csak gyakorlat, talpraesettség stb.
Van több is, amire jelentkeztem, még nem adom fel. Nem könnyű Pesten sem munkát találni. Rengeteg diákmunkást keresnek. Ha gyereked van, akkor az probléma. Ne tudd meg miket kérdeztek itt az interjún. Családi állapot, gyerekek, lesz-e több, hány évesek, ki hozza-viszi őket, ki van velük, ha beteg, nagyszülők hol laknak, párom hol és mit csinál... Semmi beugratós kérdés, hogy milyen állat szeretnék lenni, mit hol miért dolgoztam stb. Még az ujjamon a gyűrűre is rákérdeztek, hogy az milyen. Azt hittem már a bugyim színét is megkérdezik...blöffölnöm kellett volna, nem tudtam volna. :)
Hétfőn jelentkeztem egy másik állásra, az jobban tetszene amúgy, mint ez, ahová most nem vettek fel. Tegnap feladták újra a hirdetést. A múlthetiben az volt, hogy legalább középfokú végzettség legyen, a mostaniban maximum középfokú végzettséget írtak.... Ezen menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!